Ο Εγωιστής Γίγαντας, Νίκος Ξανθούλης / Oscar Wilde Η νέα παραγωγή του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρο Ηρακλείου Ένα μουσικό θέατρο για όλη την οικογένεια - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

Ο Εγωιστής Γίγαντας, Νίκος Ξανθούλης / Oscar Wilde Η νέα παραγωγή του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρο Ηρακλείου Ένα μουσικό θέατρο για όλη την οικογένεια

«Μα δεν υπάρχει καλό και κακό.
Γλυκιέ μου Ευγένιε, καλέ μου κύριε Γίγαντα,
εμείς μόνο μπορούμε να κοιτάξουμε τον εαυτό μας. Και να τον αγαπήσουμε, όπως είναι.
Ο κακός δεν είναι πάντα κακός, ούτε ο καλός πάντοτε καλός.
Εμείς μόνο μπορούμε να φροντίσουμε τον κήπο μας.
Για εμάς, υπάρχει μόνο η προσπάθεια.»Ο Εγωιστής Γίγαντας με τα λόγια ενός παιδιού.


Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρου Ηρακλείου παρουσιάζει το μουσικό θέατρο «Ο Εγωιστής Γίγαντας» βασισμένο στο μαγικό παραμύθι του Oscar Wilde, μια νέα παραγωγή του ΠΣΚΗ για όλη την οικογένεια, σε πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Νίκου Ξανθούλη.
Η μουσική διεύθυνση του οκταμελούς ορχηστρικού συνόλου είναι του Ραφαήλ Πυλαρινού, η σκηνοθεσία και δραματουργία της Άννας Παπαγιαννάκη Διβανή, η διασκευή του κειμένου της Λένας Γεωργιάδου, οι στίχοι της Μαρίας Μπουράνη, τα σκηνικά και τα κοστούμια της Άννας Μαχαιριανάκη και η κινησιολογική επιμέλεια της Όλιας Λυδάκη.


Η πρεμιέρα του έργου έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020, στις 19:00, στην αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού» και θα ακολουθήσουν παραστάσεις στις 8, 14, 15, 21 και 22 Μαρτίου (δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα).

Η ταυτότητα της παράστασης

Μουσική: Νίκος Ξανθούλης
Μουσική Διεύθυνση: Ραφαήλ Πυλαρινός
Σκηνοθεσία & Δραματουργία: Άννα Παπαγιαννάκη Διβανή
Σκηνικά/Κοστούμια: Άννα Μαχαιριανάκη
Κινησιολογική επιμέλεια: Όλια Λυδάκη
Φωτιστικός σχεδιασμός: Κίμωνας Κίτρινος
Ηχητικός σχεδιασμός: Δημήτρης Χατζάκης

Παίζουν οι ηθοποιοί (με σειρά εμφάνισης): Αλεξάνδρα Τζουανάκη, Ιωάννα Φιωτάκη Στέφανος Τσιφάς, Αγγελική Ιερωνυμίδη, Ελένη Στυλιανάκη, Ιουλία Νικίτινα, Κωνσταντίνος Μεταξάκης, Μάνος Χριστοφακάκης.

Παίζουν οι μουσικοί: Γιάννης Πετράκης (βιολί) - Δημήτρης Χανδράκης (βιολί), Αναστασία Παπαναστασίου (βιολί), Στέφανος Συμεωνίδης (βιόλα), Κώστας Σπυριδάκης (βιολοντσέλο), Γιάννης Πολυχρονάκης (κοντραμπάσο), Μαρία Αλεξάκη (φλάουτο), Γιώργος Στρατάκης (κλαρινέτο), Μανώλης Σφακιανάκης (τρομπόνι).


Παραγωγή: Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Έκδοση εισιτηρίων – Τιμές
Η διάθεση των εισιτηρίων, αξίας 10 και 12 ευρώ (γενικής εισόδου για γονείς) 8 ευρώ για το πρώτο παιδί και 6 ευρώ για 2ο, 3ο, 4ο κοκ παιδί, ξεκίνησε και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν:

1. Ηλεκτρονικά, από το online σύστημα του ΠΣΚΗ, ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://bit.ly/2VhwGJA και επιλέγοντας την ημέρα της παράστασης και την ώρα που επιθυμούν.

2. Από το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 14:00 και 17:00 – 21:00 και Σάββατο 10:00 – 14:00

3. Από το βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10:00 – 15:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00 – 14:00 και 17:30 – 21:00

Post Top Ad

.............