Το μήνυμα του δημάρχου Μινώα Πεδιάδας για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020

Το μήνυμα του δημάρχου Μινώα Πεδιάδας για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας και οι άνθρωποι του, για μια ακόμη χρονιά, προετοιμάζονται να σας ταξιδέψουν με έμπνευση, μεράκι, φαντασία και δημιουργικότητα στους ρυθμούς του κεφιού και του γλεντιού, στον φαντασμαγορικό κόσμο της Αποκριάς, στο μοναδικό καρναβάλι του Αρκαλοχωρίου.


Σας προσκαλούμε όλους στο Αρκαλοχώρι, την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020, για να διασκεδάσουμε, να γιορτάσουμε και να γλεντήσουμε παρέα στη μεγάλη αυτή γιορτή του τόπου μας, η οποία έχει γίνει πλέον θεσμός, προσελκύοντας κάθε χρόνο χιλιάδες καρναβαλιστές και επισκέπτες!
Σας περιμένουμε για να βιώσουμε όλοι μαζί, τη χαρά και το γέλιο που φέρνει μαζί της η Αποκριά και να στείλουμε σε όλο τον κόσμο μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας!
Θερμές ευχαριστίες σε όλα τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Καρναβαλιού Αρκαλοχωρίου, στο Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος, στους συλλόγους, στους φορείς και σε όλους εθελοντές που στηρίζουν ενεργά τη φετινή διοργάνωση, καθώς επίσης και σε όλους τους χορηγούς του Καρναβαλιού!
Εύχομαι καλή διασκέδαση σε όλους και καλή Σαρακοστή!
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............