Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδας ο Γιώργος Χαβάκης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδας ο Γιώργος Χαβάκης

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και την Κυριακή 22 και 23 Φεβρουαρίου το 6ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με Τρίτα Τέκνα Ελλάδας (ΟΠΟΤΤΕ). Στο συνέδριο συμμετείχαν εκλεγμένοι αντιπρόσωποι συλλόγων από όλες τις περιοχές της χώρας, από την Κρήτη ως τον Έβρο, από τα Δωδεκάνησα ως τα Ιόνια. 


Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος,  ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, η εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ και πρώην Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Πρόνοιας κ. Έφη Μπέκου, ο πρώην Υπουργός κ. Δημήτρης Στρατούλης από τη Λαϊκή Ενότητα, ο Πρόεδρος του Οίκου Ναύτου και  πρώην σύμβουλος του Υπ. Εσωτερικών  κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, ενώ μηνύματα απέστειλαν και άλλοι προσκεκλημένοι που δε μπόρεσαν να παρευρεθούν.
Οι προσκεκλημένοι δεσμεύτηκαν να κάνουν όλες τις δυνατές παρεμβάσεις ώστε να υλοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα των τριτέκνων. Ιδιαίτερα ο κ. Κυμπουρόπουλος δεσμεύτηκε να θέσει το θέμα της Εξομοίωσης στο Ευρωκοινοβούλιο και αφού στην Ευρώπη ως  πολυμελείς θεωρούνται οι οικογένειες με τρία και άνω παιδιά, υπάρχει αισιοδοξία στο θέμα αυτό.  Σημαντική και η πρόταση του κ. Πατούλη για κοινές  δράσεις στην Αττική, όπως ένα μεγάλο Δημογραφικό Συνέδριο.
Μετά τους χαιρετισμούς και την αποχώρηση των προσκεκλημένων, ξεκίνησαν ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός, οι τοποθετήσεις των συνέδρων και οι παρουσιάσεις των υποψηφίων για το Δ.Σ. Στη συνολική διαδικασία συμμετείχαν οι εκλεγμένοι σύνεδροι από το σύλλογο οι κ.κ. Πόπη Αλέξη, Αναστασία Λάμπρου, Άγγελος Λάμπρου, Μαρία Τζανοπούλου, Ελένη Τσαμπανάκη και Γιώργος Χαβάκης.
Την Κυριακή διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. για την επόμενη τριετία. Ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Χαβάκης εκλέχτηκε στο Δ.Σ και στη συγκρότηση που ακολούθησε πήρε τη θέση του Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας, αφού ήρθε τρίτος σε σειρά ψήφων πανελλαδικά, ενώ τη θέση του Προέδρου πήρε ο κ. Δημήτρης Κοντός από την Αθήνα. 

--
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Χαβάκης
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............