Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020

Πρώτο στην ακροαματικότητα, για μία ακόμη χρονιά, το Ράδιο Κρήτη


Στην ετήσια έρευνα της εταιρίας FOCUS, για την ακροαματικότητα των ραδιοφωνικών σταθμών στο Νομό Ηρακλείου, το Ράδιο Κρήτη βρέθηκε, για μία ακόμη χρονιά, στην πρώτη θέση και μάλιστα με σημαντική διαφορά από τους επόμενους σταθμούς.

Αυτό το γεγονός, αποδεικνύει περίτρανα ότι οι πολίτες του Νομού Ηρακλείου, εμπιστεύονται, διαχρονικά, για την ενημέρωσή τους, το Ράδιο Κρήτη, το οποίο φέτος συμπληρώνει 31 χρόνια λειτουργίας.Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, στην τέταρτη θέση, βρίσκεται ο μουσικός σταθμός ΚΝΩΣΟΣ FM 100,6, που ανήκει στον ίδιο όμιλο με το Ράδιο Κρήτη, όπως και το site ekriti.gr.
Παραθέτουμε χαρακτηριστικούς πίνακες της έρευνας για την ακροαματικότητα του Ράδιο Κρήτη και του ΚΝΩΣΟΣ. Τα ονόματα των άλλων σταθμών δεν αναγράφονται λόγω δεοντολογίας και προσωπικών δεδομένων.
Συγκεντρωτικά η ακροαματικότητα των σταθμών μας
 Σας ευχαριστούμε για τη προτίμηση και τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια.
ΑΠΟΨΕΙΣ Προστασία πρώτης κατοικίας:- Αλά κάρτ ευαισθησία της ΝΔ - Αποκατάσταση του στήθους Προστασία πρώτης κατοικίας: Παντού υπάρχει ένας μύθος Η αλά κάρτ κοινωνική ευαισθησία της ΝΔ Νέα σελίδα στην αποκατάσταση του στήθους
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ