Εντατικοί καθαρισμοί της δημοτικής οδοποιίας στο Μαλεβίζι - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020

Εντατικοί καθαρισμοί της δημοτικής οδοποιίας στο Μαλεβίζι

Σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα καθαρισμού των δημοτικών οδών έχει προχωρήσει ο Δήμος Μαλεβιζίου. Ξεκινώντας από τη Δημοτική Ενότητα Γαζίου οι παρεμβάσεις καθαρισμού έχουν ήδη καλύψει ένα μεγάλο τμήμα κεντρικά και νότια του Γαζίου, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός και στο βόρειο τμήμα. Τα συνεργεία του Δήμου βρέθηκαν σήμερα στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι.


Πρόκειται για στοχευμένες παρεμβάσεις της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Μαλεβιζίου, που συντονίζει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μιχάλης Αλμπαντάκης. Ο προγραμματισμός των παρεμβάσεων επεκτείνεται το προσεχές διάστημα στις περιοχές Κολυβά, Αγία Παρασκευή, Αγάκου και Άγιο Παντελεήμονα, καθώς και στην Αμμουδάρα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ευρύτερη Δημοτική Ενότητα Γαζίου, καθώς και το σύνολο των οικισμών στις Δημοτικές Ενότητες Κρουσώνα και Τυλίσου.
Για τον καθαρισμό της δημοτικής οδοποιίας επιχειρούν από κοινού δύο μηχανήματα του Δήμου Μαλεβιζίου, που απομακρύνουν φερτά υλικά και σκουπίδια παραπλεύρως των ρευμάτων κυκλοφορίας. Ταυτόχρονα, το προσωπικό του Δήμου προβαίνει στις κατάλληλες ενέργειες ελέγχου και κοπής της βλάστησης, προκειμένου να εξασφαλίζεται η ασφαλής διέλευση πεζών και οχημάτων.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............