Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020

Σε καρναβαλικούς ρυθμούς έχουν μπει η πόλη της Κισσάμου αλλά και των Καλυβών

Σε καρναβαλικούς ρυθμούς έχουν μπει η πόλη της Κισσάμου αλλά και των Καλυβών καθώς οι ομάδες ετοιμάζονται εντατικά δοκιμάζοντας στολές και κατασκευάζοντας τα άρματα που θα παρελάσουν.

Στην Κίσσαμο, η παρέλαση αρμάτων θα πραγματοποιηθεί για 14χρονιά την Κυριακή 1 Μαρτίου στις 16.00 στην οδό Σκαλίδι, στο Καστέλι.

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Κισσάμου γνωστοποιεί, ότι οι συμμετοχές αυξάνονται όλο και περισσότερο και ο αριθμός των ομάδων που έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής είναι 20, με συμμετοχές και εκτός του Δήμου.

Για δηλώσεις συμμετοχής έως 20-2-2020 στο γραφείο της Κ.Ε.ΔΗ.Κ. (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κισσάμου).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2822340200 (Κα Μαρακάκη Βίκυ, Κος Ανδρουλάκης Μανώλης) Email:koinofelisdkis@gmail.com.
Στον Αποκόρωνα, έξι δεκαετίες αδιάλειπτης ζωής συμπληρώνει το Καλυβιάνο Καρναβάλι που συνεχίζει να δίνει το παρόν στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.
Συνεχιστές του καρναβαλιού ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλυβών «Μανόλης Ραυτόπουλους» με την ηθική και υλική υποστήριξη του δήμου Αποκορώνου, τοπικών συλλόγων, φορέων και καταστηματαρχών. Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για να είναι όλα έτοιμα για την μεγάλη παρέλαση αρμάτων και πεζοπόρων την Κυριακή 1 Μαρτίου στις 2 το μεσημέρι, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.Για δηλώσεις συμμετοχής στο https://www.facebook.com/KalybianoKarnabali και στα τηλέφωνα:Νίκος Ζιλιμπινάκης 698-6428-256, Τασία Παπαντελάκη 694-5307-381, Εύα Κουμανδράκη 698-7980-630.
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ