Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020

Απεργούν οι σχολικές καθαρίστριες στους Δήμου του νομού Ηρακλείου

Με απόφαση του ΔΣ του ΕΚΗ προκηρύσσεται 48ωρη απεργία για τις 6 και 7 Φεβρουαρίου 2020 στον χώρο των σχολικών καθαριστριών των Δήμου του Ν. Ηρακλείου, στηρίζοντας, αλλά και καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο τις σχολικές καθαρίστριες, που επιθυμούν να μετέχουν στην 48ωρη απεργία, που προκήρυξε και το Σωματείο τους (Σωματείο Καθαριστριών Ν. Ηρακλείου).
Στην παραπάνω απεργία, η οποία είναι πανελλαδικής εμβέλειας οι σχολικές καθαρίστριες απεργούν για το αυτονόητο, δηλ την διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους. 


Να σημειωθεί ότι καθαρίστριες του νομού καθώς και απ΄ όλους τους νομούς της χώρας θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην Αθήνα στης 6 Φεβρουαρίου. 
Το ΕΚΗ καλεί την κυβέρνηση, αλλά και τους Δήμους του νομού Ηρακλείου να δείξουν την απαιτούμενη ευθύνη για την διασφάλιση των δίκαιων αιτημάτων τους.
ΑΠΟΨΕΙΣ Προστασία πρώτης κατοικίας:- Αλά κάρτ ευαισθησία της ΝΔ - Αποκατάσταση του στήθους Προστασία πρώτης κατοικίας: Παντού υπάρχει ένας μύθος Η αλά κάρτ κοινωνική ευαισθησία της ΝΔ Νέα σελίδα στην αποκατάσταση του στήθους
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ