Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2020

Πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση τιμής του Στρατοπέδου του Ακρωτηρίου

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για την επέτειο βομβαρδισμού του Επαναστατικού Στρατοπέδου του Ακρωτηρίου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στον Άγιο Χριστοφόρο (Τράφος) όπου υπάρχουν βράχοι – μνημεία των πεσόντων.


Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση, προσκλητήριο πεσόντων, κατάθεση στεφάνων, ενός λεπτού σιγή και ανάκρουση του Ύμνου της Κρήτης και του Εθνικού Ύμνου ενώ ακολούθησε ομιλία από τον Κωνσταντίνο Φουρναράκη, Φιλόλογο, Αρχειονόμο Ιστορικού Αρχείου Κρήτης.
Το παρών έδωσαν ο υφυπουργός Παιδείας Β. Διγαλάκης, ο βουλευτής Χανίων Μ. Βολουδάκης, οι αντιπεριφερειάρχες Ν. Καλογερής και Α. Παπαδεράκης, ο δήμαρχος Χανίων Π. Σημανδηράκης, επρόσωποι των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών κ.α.
ΠΗΓΗ χανιωτικα νεα
ΑΠΟΨΕΙΣ Προστασία πρώτης κατοικίας:- Αλά κάρτ ευαισθησία της ΝΔ - Αποκατάσταση του στήθους Προστασία πρώτης κατοικίας: Παντού υπάρχει ένας μύθος Η αλά κάρτ κοινωνική ευαισθησία της ΝΔ Νέα σελίδα στην αποκατάσταση του στήθους
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ