Ανακοίνωση ακρόασης για το θεατρικό έργο «Ο Πατούχας» στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2020

Ανακοίνωση ακρόασης για το θεατρικό έργο «Ο Πατούχας» στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρου Ηρακλείου (ΠΣΚΗ) προκηρύσσει ακρόαση για τις ανάγκες του θεατρικού έργου «Ο Πατούχας», βασισμένο στο κορυφαίο ηθογραφικό μυθιστόρημα του Ιωάννη Κονδυλάκη, σε θεατρική μεταφορά/σκηνοθεσία του Θέμη Μουμουλίδη.

Η παράσταση, που αποτελεί μία νέα θεατρική παραγωγή του ΠΣΚΗ, θα δοθεί τον Απρίλιο του 2020 στην Αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού». 


Η ακρόαση απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες ηθοποιούς, χορευτές και performers αποφοίτους σχολών δραματικής τέχνης. Οι ενδιαφερόμενοι θα εξεταστούν στην υποκριτική, στο χορό και στο τραγούδι.

Η ακρόαση θα γίνει στην Πειραματική Σκηνή του ΠΣΚΗ στις 17/2/2020.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την Αίτηση Συμμετοχής σε Ακρόαση που θα βρουν εδώ https://bit.ly/2GB6Qb1 και να προσκομίσουν σύντομο βιογραφικό σημείωμα και δύο αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση auditions@cccc.gr με την ένδειξη «Ακρόαση: Ο Πατούχας».
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 7/2/2020 ημέρα Παρασκευή στις 15:00. Κατόπιν της επιτυχούς αποστολής των παραπάνω στοιχείων, οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν με e-mail για την ακριβή ώρα προσέλευσής τους στην ακρόαση.

Θα ζητηθούν:
1) Ένας θεατρικός μονόλογος της επιλογής των υποψηφίων
2) Ένα τραγούδι της επιλογής των υποψηφίων

Αιτήσεις που δεν θα περιλαμβάνουν τα παραπάνω στοιχεία δεν θα γίνονται δεκτές.


Post Top Ad

.............