Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020

Σας προτείνουμε κουκιά στιφάδο.

ΚΟΥΚΙΑ ΣΤΙΦΑΔΟ


ΥΛΙΚΑ

2 φλ. κουκιά μουσκεμένα για 8-10 ώρες και ξεφλουδισμένα
1 ½ φ. λάδι (από το καλό το δικό μας)
2 κουταλάκια πελτέ
3 μεγάλα κρεμμύδια, χοντροκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά σούπας μαϊντανό.
1 κουταλάκι κύμινο
Αλάτι-πιπέρι



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα κουκιά σε μπόλικο νερό για μισή ώρα. Τα σουρώνουμε. Ρίχνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο.
Προσθέτουμε τα κουκιά για 5- 10 λεπτά. 

Ρίχνουμε τον πελτέ διαλυμένο σε ένα φλιτζάνι νερό. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά, το μαϊντανό, το αλάτι. Και ακόμα ένα φλιτζάνι νερό. Τα σκεπάζουμε και τα ψήνουμε 30 λεπτά, μέχρι το φαγητό να μείνει μόνο με το λάδι του.
ΑΠΟΨΕΙΣ Προστασία πρώτης κατοικίας:- Αλά κάρτ ευαισθησία της ΝΔ - Αποκατάσταση του στήθους Προστασία πρώτης κατοικίας: Παντού υπάρχει ένας μύθος Η αλά κάρτ κοινωνική ευαισθησία της ΝΔ Νέα σελίδα στην αποκατάσταση του στήθους
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ