Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020

«Το Μυστήριο των Χαμένων Συνταγών» στην Πλατεία Ελευθερίας την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου – Ξεκινά η «Καστρινή Αποκριά 2020»Ξεκινούν την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου οι εκδηλώσεις της «Καστρινής Αποκριάς 2020» με το 11ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού, στην Πλατεία Ελευθερίας. Πρόκειται για μία διοργάνωση της ομάδας «Καστρινοί Πειρατές» με συνδιοργανωτές τον Δήμο Ηρακλείου, την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου (ΔΗΚΕΗ) και την Περιφέρεια Κρήτης.


Το 11ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 από τις 11:00 έως τις 15:00 στην Πλατεία Ελευθερίας. Οι μικροί κυνηγοί θα συναντηθούν στις 10:00 το πρωί της Κυριακής, στην πλατεία Καλλεργών, μπροστά από τη Λότζια.
Το 11ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού με τίτλο «Το Μυστήριο των Χαμένων Συνταγών» είναι αφιερωμένο στην κρητική διατροφή και οι μικροί κυνηγοί καλούνται μέσα από μια περιπλάνηση σε διάφορα χωριά της Κρήτης να ανακαλύψουν τις συνταγές που έχουν χαθεί από το πολύτιμο βιβλίο συνταγών που τους είχε εμπιστευτεί η γιαγιά τους.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2813 409853 και 2813 409863 στις κ. Άσπα Φλουρή και κ. Νατάσα Αεράκη, στο email kastriniapokria@dikeh.gr και στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου http://www.kastrino-karnavali.gr/

Facebook: Καστρινή Αποκριά
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ