Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020

Βραδινή Καρναβαλική Παρέλαση στη Σητεία το Σάββατο,29 Φεβρουαρίου

Η πρώτη Βραδινή Καρναβαλική Παρέλαση της πόλης μας είναι γεγονός!!!Ανοίξτε το βεστιάριο σας,βρείτε μια παλιά στολή (αυτές που αγοράσατε φέτος,κρατήστε τις για την Κυριακή!!), οργανώσετε το γκρουπ σας ή ελάτε μεμονωμένα και πάρτε μέρος στην Βραδινή Καρναβαλική Παρέλαση!!!

Η διαδρομή (Κων. Καραμανλή-Πλατεία-Ελ.Βενιζέλου) για τις ανάγκες της βραδιάς θα είναι γεμάτη Ήχο και Φως, που θα μετατρέψουν όλη την πόλη σε ένα τεράστιο Party!!!Μετά από ένα τέτοιο event,δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει Street Party στην Ελ. Βενιζέλου με DJ'S και πολλή μουσική!!!


Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020 στις 8 μ.μ. – 1 π.μ.


Και επειδή αγαπάμε και στηρίζουμε το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού,δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε event σχετικά με αυτό!!!Οι διοργανωτές του φετινού Κυνηγιού,Οι Λεμ Μπελελέμ,θα δώσουν τη σκυτάλη στη Νικήτρια και επόμενη Διοργανώτρια Ομάδα κατά την διάρκεια της βραδιάς!!Όλες οι Ομάδες εκεί λοιπόν,να δώσουν τον παλμό και το χειροκρότημα τους!!!!


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΚΡΟΥΠ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ : Καρναβάλι 2020 Σητείας-Carnival 2020 Sitia
ΑΠΟΨΕΙΣ Προστασία πρώτης κατοικίας:- Αλά κάρτ ευαισθησία της ΝΔ - Αποκατάσταση του στήθους Προστασία πρώτης κατοικίας: Παντού υπάρχει ένας μύθος Η αλά κάρτ κοινωνική ευαισθησία της ΝΔ Νέα σελίδα στην αποκατάσταση του στήθους
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ