Υποτροφία για νέους 18-25 ετών από το ΙΙΕΚ Kappa Studies, στην μνήμη του Μιχάλη Λαζανάκη - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020

Υποτροφία για νέους 18-25 ετών από το ΙΙΕΚ Kappa Studies, στην μνήμη του Μιχάλη Λαζανάκη

Την ευκαιρία να σπουδάσουν τουριστικά επαγγέλματα, κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα, δίνει σε νέους/νέες από τον Δήμο Γόρτυνας που έχουν πραγματικά ανάγκη το ΙΙΕΚ Kappa Studies, που προκήρυξε διετή υποτροφία στην μνήμη του Μιχάλη Λαζανάκη, για ένα από τα τμήματα Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής Τέχνης ή Διεύθυνσης Ξενοδοχείου.


Η υποτροφία, αξίας 8.000 €, απευθύνεται σε απόφοιτους Λυκείου, ηλικίας 18 – 25 ετών, με διαγωγή κοσμιοτάτη και με βαθμό απολυτηρίου 15 και άνω.

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν την υποτροφία, καλούνται να επικοινωνήσουν ως τις 15 Ιουλίου 2020 με τον Δήμο Γόρτυνας, στα τηλέφωνα 2892340350, 2892340351 ή με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση gortyna@gortyna.gr, προκειμένου να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους, να δηλώσουν το ονοματεπώνυμο, την ιδιότητα (π.χ. μαθητής, εργαζόμενος κλπ.) και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Στην συνέχεια, θα κληθούν να περάσουν από επιτροπή για συνέντευξη και να δώσουν γραπτές εξετάσεις με ελεύθερο θέμα.
Σημειώνεται ότι το ΙΙΕΚ Kappa Studies προκηρύσσει κάθε χρόνο τρεις διετείς υποτροφίες, αξίας 8.000 € η καθεμία, στην μνήμη των Μιχάλη Λαζανάκη (Δήμος Γόρτυνας), Ευάγγελου Δημητριάδη (Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων), Στυλιανού Θαλασσινού – Καλλιγιαννάκη (Δήμος Μαλεβιζίου).
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............