Αναβάλλεται λόγω κακοκαιρίας το,11ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού- ,Θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου ,στην Πλατεία Ελευθερίας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020

Αναβάλλεται λόγω κακοκαιρίας το,11ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού- ,Θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου ,στην Πλατεία Ελευθερίας

Λόγω των καιρικών συνθηκών αναβάλλεται η διεξαγωγή του 11ου Παιδικού Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στην Πλατεία Ελευθερίας στο πλαίσιο της «Καστρινής Αποκριάς 2020».


Έτσι αποφασίστηκε η διεξαγωγή του παιγνιδιού την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 και πάλι στην Πλατεία Ελευθερίας από τις 11:00 έως τις 15:00. Με αυτό το δεδομένο, συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής στο περίπτερο που λειτουργεί στον πεζόδρομο της οδού Δικαιοσύνης (στην εσοχή ανάμεσα στο Δικαστικό Μέγαρο και στην πρώην Αστυνομική Διεύθυνση), και θα παραμείνει ανοικτό έως το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου. Το περίπτερο θα επαναλειτουργήσει από την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου έως και το Σάββατο 7 Μαρτίου με το ίδιο ωράριο.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για μία διοργάνωση της ομάδας «Καστρινοί Πειρατές» με συνδιοργανωτές τον Δήμο Ηρακλείου, την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου (ΔΗΚΕΗ) και την Περιφέρεια Κρήτης.

Facebook: Καστρινή Αποκριά http://www.kastrino-karnavali.gr/

Post Top Ad

.............