Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο ο ετήσιος αγιασμός του συλλόγου Ποντίων Ηρακλείου.
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο ο ετήσιος αγιασμός του συλλόγου Ποντίων Νομού Ηρακλείου.
Πλήθος κόσμου Πόντιοι αλλά και λοιποί φίλοι του συλλόγου καθώς επίσης και μελη του Συλλόγου Μακεδόνων Κρήτης τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.


Στην συνέχεια της βραδιάς προσφέρθηκε κέρασμα που πλαισιωνόταν απο εκλεκτούς μεζέδες και καλό κρασί ενώ μέλη του συλλόγου χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς του τόπου τους και διασκέδασαν .


 Στην λαχειοφόρο αγορά που ακολούθησε τυχερός ήταν ο κύριος Parasidis Kwstasμε το νούμερο 0455 ,κόπου κέρδισε ένα υπέροχο κόσμημα .

ΑΠΟΨΕΙΣ Προστασία πρώτης κατοικίας:- Αλά κάρτ ευαισθησία της ΝΔ - Αποκατάσταση του στήθους Προστασία πρώτης κατοικίας: Παντού υπάρχει ένας μύθος Η αλά κάρτ κοινωνική ευαισθησία της ΝΔ Νέα σελίδα στην αποκατάσταση του στήθους
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ