Στη Βουλή φέρνει ο Νίκος Ηγουμενίδης την επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ηρακλείου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020

Στη Βουλή φέρνει ο Νίκος Ηγουμενίδης την επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ηρακλείου

Στη Βουλή απέστειλε σήμερα ο Νίκος Ηγουμενίδης την επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ηρακλείου προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με την οποία τίθενται τα σοβαρά ζητήματα λειτουργίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.


Με αναφορά που καταθέτει ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει τα επίμαχα σημεία της επιστολής σύμφωνα με την οποία ζητείται επιτακτικά η κάλυψη των οργανικών θέσεων, ενώ επιπλέον επισημαίνεται ότι η αναβάθμιση του κλιμακίου ΒΟΑΚ Ηρακλείου σε σταθμό δεν επανδρώθηκε  με προσωπικό εκτός Αστυνομικής Διεύθυνσης όπως θα έπρεπε,  με αποτέλεσμα την ακόμη μεγαλύτερη αποδυνάμωση, αλλά και ότι το Α.Τ. Φαιστού, το Β Α.Τ. Ηρακλείου και το Τμήμα Μεταγωγών Δικαστηρίων υπολειτουργούν και κάθε μήνα ενισχύονται από άλλες υπηρεσίες της Δ.Α. Ηρακλείου.

Με το έγγραφο της αναφοράς ο Νίκος Ηγουμενίδης ζητά απαντήσεις από τον Υπουργό στο εν λόγω έγγραφο, καθώς και ενημέρωση για όλες τις σχετικές ενέργειες του Υπουργείου.

Post Top Ad

.............