Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020

Συνάντηση Δημάρχου Μανώλη Φραγκάκη με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για τα έργα ανάπτυξης του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Συνάντηση στην Περιφέρεια για θέματα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας είχε ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. Στη συνάντηση συζητήθηκε η προώθηση των έργων υποδομής και Ανάπτυξης του Δήμου.


Σε ερώτηση δημοσιογράφων αν έχουν επίσημη ενημέρωση από την Κυβέρνηση για την επικείμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο έργο του νέου διεθνούς αεροδρομίου Καστελλίου οι κ.κ. Αρναουτάκης και Φραγκάκης απάντησαν ότι, οι ίδιοι δεν έχουν μέχρι τώρα επίσημη κυβερνητική ενημέρωση, προσθέτοντας ότι, η Περιφέρεια και οι Δήμοι θα πρέπει να έχουν λόγο και ρόλο για τα θέματα υποδομής και ανάπτυξης που δρομολογούνται από κεντρικό επίπεδο στη περιοχή, τόσο στο Καστέλι, όσο και στην αξιοποίηση του «Νίκος Καζαντζάκης».
ΑΠΟΨΕΙΣ Προστασία πρώτης κατοικίας:- Αλά κάρτ ευαισθησία της ΝΔ - Αποκατάσταση του στήθους Προστασία πρώτης κατοικίας: Παντού υπάρχει ένας μύθος Η αλά κάρτ κοινωνική ευαισθησία της ΝΔ Νέα σελίδα στην αποκατάσταση του στήθους
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ