Επίσκεψη του Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας και του Δημάρχου Ιεράπετρας στο έργο κατασκευής του Γηροκομείου Ιεράπετρας. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020

Επίσκεψη του Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας και του Δημάρχου Ιεράπετρας στο έργο κατασκευής του Γηροκομείου Ιεράπετρας.

Το κτίριο που ανακαινίζεται για να στεγάσει το Γηροκομείο Ιεράπετρας επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου 2020 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος και ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης. Παρόντες ήταν ο σύμβουλος του Δημάρχου κ. Μάνος Λουτσέτης και ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου δρ. Γιώργος Βαρδάκης. 


Ο Σεβασμιώτατος και ο Δήμαρχος ξεναγήθηκαν στους χώρους του εργοταξίου και ενημερώθηκαν από τον εργολάβο και τον επιβλέποντα μηχανικό του έργου για την πορεία των εργασιών που περιλαμβάνουν εκτεταμένες κτιριακές εργασίες πλήρους ανακαίνισης των υποδομών, διαμορφώσεις των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και εξοπλισμό του κτιρίου. 
Ο προϋπολογισμός του έργου, ως γνωστό, ανέρχεται στα 1.265.000€ και χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης, κατόπιν υποβολής Μελέτης που χρηματοδότησε η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας και ο Δήμος Ιεράπετρας επικαιροποίησε και υπέβαλε αρμοδίως.
Οι εργασίες στο κτίριο και στον περιβάλλοντα χώρο προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς και κοινός στόχος είναι το έργο να παραδοθεί και να αξιοποιηθεί άμεσα, ώστε ο Δήμος Ιεράπετρας να αποκτήσει ένα σύγχρονο Γηροκομείο με όλες τις απαραίτητες απαιτήσεις και προδιαγραφές λειτουργίας, για να εξυπηρετήσει πλήρως τις ανάγκες των φιλοξενούμενων ατόμων τρίτης ηλικίας
Ο Σεβ. και ο Δήμαρχος για άλλη μία φορά επιβεβαίωσαν τη συνεργασία της Τοπικής Εκκλησίας και του Δήμου και ευχαρίστησαν δημόσια τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τον Σύλλογο Φίλων Ατόμων Τρίτης Ηλικίας καθώς και όλους όσοι στήριξαν από την αρχή την κοινή αυτή προσπάθεια. 

Post Top Ad

.............