Συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου, «Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020

Συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου, «Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ»

Συνάντηση με το Δήμαρχο Χερσονήσου, Γιάννη Σέγκο πραγματοποίησαν σήμερα στο δημαρχείο στις Γούρνες, ο πρόεδρος της Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου, «Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ», Γιώργος Χριστοδουλάκης και η γενική γραμματέας Στέλλα Τσακονίκου. 


Οι εκπρόσωποι της Ένωσης ευχήθηκαν στο δήμαρχο για τη νέα δημοτική περίοδο και τον ενημέρωσαν διεξοδικά για τη δράση τους, τα προβλήματα του κλάδου, αλλά και για τη συνεισφορά των ενοικιαζόμενων δωματίων στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Ο δήμαρχος υπογράμμισε ότι τα μικρά καταλύματα αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του τουριστικού κλάδου και καταλαμβάνουν ιδιαίτερο ρόλο στο σχεδιασμό του τουριστικού προϊόντος, ενώ τους συνεχάρη για τη νέα τουριστική καμπάνια της Ένωσης στην προσπάθεια αναβάθμισης και υποστήριξης των μελών της. Παράλληλα, δήλωσε την αμέριστη στήριξή του στις προσπάθειες ενίσχυσης των τουριστικών καταλυμάτων, τα οποία αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του τουριστικού κλάδου.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............