«Εδώ Λιλιπούπολη…» Προς sold out οδεύει η ιστορική παράσταση - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019

«Εδώ Λιλιπούπολη…» Προς sold out οδεύει η ιστορική παράστασηΜε ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την ιστορική παράσταση «Εδώ Λιλιπούπολη…» η οποία θα φιλοξενηθεί στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στην Αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού».

Τα εισιτήρια γίνονται ανάρπαστα και όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την παράσταση, θα πρέπει εγκαίρως να τα προμηθευτούν:1. Ηλεκτρονικά, από το online σύστημα που αξιοποιείται για πρώτη φορά από πολιτιστικό οργανισμό της Κρήτης, δίνοντας την ευχέρεια στο κοινό να δει όλες τις θέσεις με τις αντίστοιχες τιμές των εισιτηρίων, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται από τον σύνδεσμο: https://bit.ly/2M8GWyr

2. Από το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 14:00 και 17:00 – 21:00 και Σάββατο 10:00 – 14:00 (εκτός αργιών).

3. Από το βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10:00 – 15:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00 – 14:00 και 17:30 – 21:00 (εκτός αργιών).

Η αξία των εισιτηρίων είναι 10 και 12 ευρώ (γενικής εισόδου για γονείς), 8 ευρώ για το 1ο παιδί, 6 ευρώ για το 2ο, το 3ο το 4ο κ.ο.κ. παιδί, καθώς και 8 ευρώ (μειωμένο).Η παράσταση «Εδώ Λιλιπούπολη…»

Τον κόσμο της Λιλιπούπολης και τα καμώματα των κατοίκων της, που λάτρεψαν μικρά και μεγάλα παιδιά μέσα από τραγούδια σε μουσική των Δημήτρη Μαραγκόπουλου, Λένας Πλάτωνος, Νίκου Κυπουργού και Νίκου Χριστοδούλου, σε στίχους της Μαριανίνας Κριεζή, θα γνωρίσουμε και πάλι με τις φωνές της Σαβίνας Γιαννάτου, του Δώρου Δημοσθένους, του Γιάννη Ιδομενέως και της Διαμάντης Κριτσωτάκη.


Στη συναυλία συμμετέχει η μικτή χορωδία Φωνωδία (Διεύθυνση: Ιωάννης Ιδομενέως) σε συνοδεία των μουσικών: Θωμά Κοντογεώργη (πιάνο), Μαρίνου Γαλατσινού (κλαρινέτο,φλάουτο), Γιώργου Παναγιωτόπουλου (βιολί), Τάσου Μυσιρλή (βιολοντσέλο), Βαγγέλη Θάνου (κρουστά) και Χάρη Μέρμηγκα (κονταμπάσο). Την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης έχει ο Θωμάς Κοντογεώργης.

Η παράσταση «Εδώ Λιλιπούπολη…», μια συμπαραγωγή με τον Δήμο Ηρακλείου, εγκαινιάζει τον Κύκλο | 

Σύγχρονη δημιουργία της πρώτης καλλιτεχνικής περιόδου του ΠΣΚΗ, έναν κύκλο συναυλιών και παραστάσεων που ερευνά και αναπτύσσει την θεματική των πρωτότυπων μουσικών συνθέσεων σε νέες φόρμες και με ρεπερτόριο του 21ου αιώνα.

Post Top Ad

.............