Με εκπλήξεις η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Γάζι! σήμερα Παρασκευή, με το Make-A-Wish και το Γιώργο Αγγελόπουλο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019

Με εκπλήξεις η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Γάζι! σήμερα Παρασκευή, με το Make-A-Wish και το Γιώργο Αγγελόπουλο

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Μιχαήλ Κατσαμάνη στο Γάζι ξεκινούν σήμερα Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Μαλεβιζίου για τη φετινή εορταστική περίοδο. Η κεντρική πλατεία στο Γάζι δέχθηκε ήδη τις τελευταίες πινελιές για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους μεταφέροντάς τους στη μαγεία των Χριστουγέννων. 


Το πρόγραμμα της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου ξεκινά από τις 6:00μ.μ. Εκπλήξεις και κεράσματα για όλους θα διατίθενται με τη συμμετοχή των Πολιτιστικών Συλλόγων Γαζίου, Κεραμουτσίου, Μαλβαζία και Τσαλικακίου.
Σε αυτή τη βραδιά, ο Δήμος Μαλεβιζίου στηρίζει το έργο του φιλανθρωπικού οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), στέλνοντας μήνυμα αγάπης και ελπίδας για τα παιδιά που αγωνίζονται με σοβαρές ασθένειες. Με τη βοήθεια όλων θα εκπληρωθούν οι ευχές του Γιώργου και του Στάθη, 10 ετών, που πάσχουν από νωτιαία μυϊκή ατροφία, και εύχονται «να πάω στο Παρίσι» και «να πάω κρουαζιέρα» αντίστοιχα. Εθελοντές του Οργανισμού από τις 18:00 έως τις 21:00 θα διαθέτουν στο κοινό το χάρτινο Αστέρι της Ευχής, όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να αναγράφουν τις ευχές τους και στη συνέχεια να στολίζουν με αυτές ειδικό δέντρο ευχών που θα υπάρχει στην πλατεία.


Με το Μake-A-Wish συνεργάζεται και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που θα βρίσκεται εθελοντικά στο Γάζι για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Με αφορμή τη συμμετοχή του στην εκπλήρωση της ευχής της 10χρονης Έλενας από το Μαλεβίζι που ευχήθηκε να γίνει Πριγκίπισσα, ο «Ντάνος» θα παρευρεθεί εθελοντικά υποστηρίζοντας τον Οργανισμό.

Τη βραδιά καλύπτει ο Sfera FM Hrakleio 98,7 με την Αγγελική Καλογεράκη στο μικρόφωνο και την παρουσίαση. Στην πλατεία θα βρίσκεται και ο DJ Αλέξης Αλεξάκης με εορταστικές μουσικές επιλογές.


Το πλήρες πρόγραμμα της βραδιάς έχει ως εξής:

· 18:00 Μαγικοί ήρωες κυκλοφορούν ανάμεσά μας και μας καλούν στην κεντρική πλατεία! H εμψυχώτρια Ειρήνη και η ομάδα της καλούν τους μικρούς φίλους σε ένα παραμυθένιο σκηνικό για να νιώσουν μέσα από το παιχνίδι τη μαγεία των Χριστουγέννων! Μαζί θα κρεμούν και τα Αστέρια της Ευχής στο ειδικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.
· 19:00 Η Δημοτική Χορωδία Ενηλίκων Μαλεβιζίου, με τη Μαέστρο Εύα Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη παίρνουν τη σκυτάλη και μας ταξιδεύουν με τραγούδια και κάλαντα των Χριστουγέννων.
· 19:30 Γκλιν γκλον! ΧοΧοΧο! Ο Άγιος Βασίλης φτάνει με την άμαξά του στην Κεντρική Πλατεία Γαζίου και μοιράζει μπόλικη…αστερόσκονη με λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους!
· 20:00 Χοροθεατρικό δρώμενο με τα παιδιά της ομάδας HIP-HOP του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου. Μαζί τους και η χορευτική ομάδα του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου με την καθοδήγηση της Μαρίας Παρασκευοπούλου.
· 20:15 Καλωσορίζουμε το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και το Γιώργο Αγγελόπουλο
· 20:30 Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου
· 21:00 Συναυλία με το συγκρότημα ΜΩ&ΡΕΩ υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιάννη Δερμιτζάκη
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............