Εκσυγχρονίζει Δίκτυο Ύδρευσης στους Κουμπέδες η ΔΕΥΑΜαλεβιζίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019

Εκσυγχρονίζει Δίκτυο Ύδρευσης στους Κουμπέδες η ΔΕΥΑΜαλεβιζίου

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εργασίες αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης της δεξαμενής ύδρευσης στην περιοχή των Κουμπέδων στο Γάζι. Τις εργασίες εκτέλεσε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μαλεβιζίου (ΔΕΥΑΜ). 


Το εν λόγω δίκτυο υδροδοτεί Σκαφιδαρά Παντάνασσα, Παλαιόκαστρο, μέρος της περιοχής ΔΕΗ και την οδό Μελίνας Μερκούρη στο Γάζι.Πρόκειται για παρεμβάσεις στις οποίες προχώρησε η ΔΕΥΑΜ με ίδια έσοδα, καθώς το υφιστάμενο δίκτυο της περιοχής αντιμετωπίζει συνεχείς βλάβες και προβλήματα διαρροών, λόγω παλαιότητας. Έτσι, οι παλαιές σωλήνες σιδήρου, αντικαθίστανται με σωλήνες πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας (HDPE) 3ης γενιάς.Στο χώρο των εργασιών βρέθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ Τάσο Λιαδάκη, τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΜ Γιώργο Πετούση και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιώργο Πετούση. Σε δηλώσεις του ο Μενέλαος Μποκέας ανέφερε:
Εκσυγχρονίζουμε το δίκτυο που υδροδοτεί Σκαφιδαρά, Παντάνασσα, Παλαιόκαστρο, μέρος της περιοχής ΔΕΗ και την οδό Μελίνας Μερκούρη στο Γάζι.


Οι διαρροές συχνές, το δίκτυο πεπαλαιωμένο. Αντικαθιστούμε τις σιδερένιες σωληνώσεις με σωλήνες πολυαιθυνελίου 3ης γενιάς. Παρεμβάσεις της ΔΕΥΑΜ με ίδια έσοδα για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα προβλήματα”.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............