Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019

Εκδηλώσεις στη Σητεία για την Παγκόσμια ημέρα βουνού

Το Γεωπάρκο της Σητείας σε συνεργασία με το ΔΙΕΚ και το ΣΔΕ Σητείας  σας προσκαλούν την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στις 5:30 μ.μ. Δημοτικός Κήπος Σητείας 7:30 μ.μ. στο  Ξενοδοχείο Ίτανος στiς  εκδηλώσεις  για την Παγκόσμια ημέρα βουνού 2019


Πρόγραμμα
5:30 μ.μ. Δημοτικός Κήπος Σητείας. Διαδραστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια του Γεωπάρκου, γνωρίζω τα αρωματικά φυτά του Γεωπάρκου, ορειβατικές περιπέτειες με τη φροντίδα του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Συλλόγου Σητείας και τους σπουδαστές του τμήματος Συνοδός Βουνού του ΔΙΕΚ Σητείας και τους εκπαιδευόμενους του ΣΔΕ Σητείας.
7:30 μ.μ Ξενοδοχείο Ίτανος
  • Η δημιουργία των βουνών και το ανάγλυφο του Γεωπάρκου της Σητείας (Αντωνία Δρετάκη, φοιτήτρια Γεωλογίας)
  • «Διαδρομές στα σωθικά του βουνού» – Τα σπήλαια και τα υπόγεια ποτάμια του Γεωπάρκου Σητείας (Νίκος Πασπαλιάρης, ΦΟΡΣΣ)
  • Διαδρομές στα ορεινά οικοσυστήματα στα μονοπάτια και τους γεώτοπους του Γεωπάρκου Σητείας. (Βαγγέλης Περάκης –  Συντονιστής Γεωπάρκου Σητείας)
  • Ο ρόλος των συνοδών βουνού στην αειφόρο τουριστική ανάπτυξη της Σητείας (Σπουδαστές τμήματος Συνοδός Βουνού ΔΙΕΚ Σητείας)
  • Οι ορεινοί αμπελώνες της Σητείας  (Σπουδαστές τμήματος Τεχνικός Αμπελουργίας και Οινολογίας ΔΙΕΚ Σητείας)
  • Φαράγγια και ορεινή διάσωση (Δασκαλάκης Γιάννης ΕΔΕΑΚ)
Γεωπάρκο Σητείας
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ