«Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019

«Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα»

Στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο στις 14 και 15 Δεκεμβρίου, από τον ραδιοφωνικό σταθμό Love Radio Κρήτης 102,8 σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου

Για 8η συνεχόμενη χρονιά, με κοινό σύνθημα «Κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι και αυτά τα Χριστούγεννα!» πραγματοποιείται η δράση «Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα», που φιλοξενείται στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο, στην πλατεία Ελευθερίας, στις 14 και 15 Δεκεμβρίου, σε ένα διήμερο δράσεων με έμφαση τα παιδικά χαμόγελα και την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων.
Μια δράση που έχει γίνει θεσμός για το Ηράκλειο, από τον ραδιοφωνικό σταθμό Love Radio Κρήτης 102,8 και γίνεται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου και του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου.
Σάκοι συλλογής παιχνιδιών έχουν μοιραστεί σε περισσότερα από 60 σχολεία της πόλης, ενώ πολλά παιχνίδια έχουν, ήδη, συλλεχθεί! Όλη η πόλη παιχνιδομαζεύει…
Μέσα από ένα δίκτυο εθελοντών τα παιχνίδια που θα συλλεχθούν, καθαρίζονται, ταξινομούνται και τυλίγονται με χρωματιστό χαρτί περιτυλίγματος, ώστε να δοθούν και αυτή τη χρονιά.
Η Josephine, ο Αναστάσιος Ράμμος και ο Mike, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 17.00, τραγουδούν στην πρώτη συναυλία συλλογής παιχνιδιών της δράσης και υπόσχονται ένα εκρητικό live και ένα χορευτικό show που θα μείνει αξέχαστο.
Η Γιώτα Νέγκα έρχεται την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στις 18.00 για την συναυλία παράδοσης παιχνιδιών στις κοινωνικές δομές της πόλης μας και με αυτή την μοναδική βραδιά θα λήξει η φετινή ενέργεια.
Παράλληλα, καθόλη τη διάρκεια του διημέρου, θα υπάρχει ένα δημιουργικό Χριστουγεννιάτικο ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Όλες οι συναυλίες και εκδηλώσεις της δράσης έχουν είσοδο ελεύθερη.
Το εισιτήριο σας, και αυτά τα Χριστούγεννα, ας είναι ένα παιχνίδι για την δράση Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............