«Άραγε υπάρχει ο Άγιος Βασίλης;» στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης με την Ελένη Μπετεινάκη - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019

«Άραγε υπάρχει ο Άγιος Βασίλης;» στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης με την Ελένη Μπετεινάκη


Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης – Πανεπιστήμιο Κρήτης και η Ελένη Μπετεινάκη αποχαιρετούν παρέα το 2019 με ένα πρωτοχρονιάτικο παραμύθι για τον πιο αγαπημένο ήρωα των παιδιών και των ημερών γεμάτο μαγεία, ανατροπές κι απρόοπτα! Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019 στις 11.00 το πρωί στον 3ο όροφο του Μουσείου παρέα με την πιο παραμυθένια αφηγήτρια μαζί με τις μοναδικές της κούκλες θα ξετυλίξουμε ένα κουβάρι κατακόκκινο με το πιο μαγικό παραμύθι των ημερών!Τελικά ο Άγιος Βασίλης είναι άνθρωπος;  Τι άραγε τρώει κρέας ή ψάρι; Πώς καταφέρνει  και μοιράζει όλα τα δώρα μέσα σε ελάχιστες ώρες; Και μετά που πάει; Τι τρώει για πρωινό; Διαβάζει εφημερίδες, μπαίνει στο ιντερνέτ; Ακούει μουσική; Πηγαίνει άραγε κι εκείνος για ψώνια; Κάνει διακοπές; Έχει παιδιά; Του αρέσει η θάλασσα; Ε λοιπόν το αποφάσισα, απόψε θα μείνω πλάι στο δέντρο και θα τον περιμένω. Και τότε θα τα μάθω όλα…
Όλες αυτές τις απορίες κι άλλες τόσες είχε ένα μικρό κορίτσι η Ελενίτσα κι ήθελε οπωσδήποτε να μείνει ξάγρυπνη και να τον ρωτήσει όλα όσα την απασχολούσαν για την ύπαρξη του. Κι αν ήταν τυχερή θα τραβούσαν και μια φωτογραφία μαζί …!

Δραστηριότητα : ο καθένας θα ζωγραφίσει πάνω στο καπέλο του Αι Βασίλη το δώρο που θέλει για την πρωτοχρονιά (Όλα στο Μουσείο θα τα φτιάξουμε!)

Post Top Ad

.............