Δράσεις του Δήμου Ηρακλείου για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019

Δράσεις του Δήμου Ηρακλείου για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου) ο Δήμος Ηρακλείου προσκαλεί τις εθελοντικές ομάδες που δραστηριοποιούνται τόσο στην πόλη όσο και στην περιφέρειά του, να ενημερώσουν τους δημότες για τις δράσεις τους.


Η σχετική εκδήλωση θα ξεκινήσει το πρωί της Πέμπτης 5 Δεκεμβρίου 2019, στις 10:00 και θα ολοκληρωθεί στις 14.00, στο αίθριο του Δημαρχείου (Λότζια). Σε αυτό το διάστημα οι εκπρόσωποι των εθελοντικών ομάδων του Δήμου θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τους πολίτες, να τους μοιράσουν ενημερωτικό υλικό και κυρίως να ανταλλάξουν απόψεις, τόσο μεταξύ τους, όσο και με το κοινό.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στην αίθουσα Μανόλη Καρέλλη (Ανδρόγεω 2, 2ος όροφος), στις 19.00 , ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός θα βραβεύσει συμβολικά, όπως κάθε χρόνο, δύο εθελοντικές ομάδες για την συνολική προσφορά τους.
Φέτος θα τιμηθούν ο Σύλλογος «Ανακουφιστική Φροντίδα Κρήτης – Ζαχαρίας Μπαντουβάς» και ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «ΑιματοΚρήτης».
Έπαινος θα δοθεί σε όλες τις ομάδες που θα συμμετέχουν στη γιορτή του εθελοντισμού.
Αμέσως μετά θα παρουσιαστεί επίσημα η νέα πλατφόρμα Εθελοντισμού του Δήμου Ηρακλείου – http://www.citizens4heraklion.gr/Το πρόγραμμα:
ΑΙΘΡΙΟ ΛΟΤΖΙΑ ώρα 10.00-14.00
Ενημέρωση των δημοτών από τις εθελοντικές ομάδες

ΑΙΘΟΥΣΑ «ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΡΕΛΛΗΣ» ώρα 19.00
· Χαιρετισμός Δημάρχου Ηρακλείου
· Χαιρετισμός Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Εθελοντισμού
· Βράβευση εθελοντικών ομάδων:

1. Παρουσίαση της εθελοντικής δράσης του συλλόγου «Ανακουφιστική Φροντίδα Κρήτης – Ζαχαρίας Μπαντουβάς» από την Πρόεδρο κα Ροσβίτα Μπαντουβά.
2. Παρουσίαση της εθελοντικής δράσης του Συνδέσμου «ΑιματοΚρήτης» από την πρόεδρο κα Ειρήνη Γεργιανάκη (Ειδικός Γενικής Ιατρικής Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης)
· Παρουσίαση της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Εθελοντισμού από τον προϊστάμενο του τμήματος πληροφορικής του Δήμου Ηρακλείου κ. Κώστα Μοχιανάκη.
· Απονομή επαίνων σε όλες τις εθελοντικές που συμμετέχουν στην γιορτή εθελοντισμού.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτισμού και Εθελοντισμού του Δήμου Ηρακλείου Εύη Μαρτιμιανάκη.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............