Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικο δένδρο γίγας ύψους 5,60 μέτρα, με 13.000 φωτάκια


Με ένα δέντρο-γίγας ύψους 5,60 μ. με 13.000 φωτάκια έχει στολίσει την είσοδο της ιδιοκτησίας του στην οδό Αγίων Αποστόλων στην περιοχή του “Καλυκά” ένας κάτοικος της περιοχής.Μάλιστα το μεταλλικό δέντρο έχει κατασκευαστεί από τον ίδιο και φωτίζει όλο σχεδόν τον δρόμο.
«Μου αρέσει να δημιουργώ και να φτιάχνω πράγματα που να κάνουν τον κόσμο να χαίρεται. 


Για αυτό και για δεύτερη συνεχή χρονιά έχω φτιάξει αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το δέντρο έχει ύψος  5 μέτρα και 60 εκατοστά και έχω βάλει και 13.000 φωτάκια μαζί με αυτά της εισόδου. Έχει φωτίσει όλη τη γειτονιά, όλη τη συνοικία. Τα φωτάκια είναι όλα  LED και καίνε ελάχιστο ρεύμα» δηλώνει ο κ. Κατράκης στα “Χ.Ν.”
Το δέντρο είναι σε κομμάτια και προκειμένου να το στήσει ο κ. Κατράκης τοποθετεί ένα-ένα τα κομμάτια του, τα συνδέει και στη συνέχεια βάζει τον φωτισμό.
«Ο κόσμος που το βλέπει χαίρεται και μου λέει πόσο του αρέσει. Για αυτό μακάρι να είμαστε όλοι καλά ώστε να μπορώ να το στολίζω κάθε χρόνο» καταλήγει ο κ. Κατράκης.


ΠΗΓΗ ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
ΑΠΟΨΕΙΣ Προστασία πρώτης κατοικίας:- Αλά κάρτ ευαισθησία της ΝΔ - Αποκατάσταση του στήθους Προστασία πρώτης κατοικίας: Παντού υπάρχει ένας μύθος Η αλά κάρτ κοινωνική ευαισθησία της ΝΔ Νέα σελίδα στην αποκατάσταση του στήθους
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ