Μία ακόμα συναυλία από την Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου-,Καραγκιόζης, γλυκά και τραγούδια στις εκδηλώσεις του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου»,την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019

Μία ακόμα συναυλία από την Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου-,Καραγκιόζης, γλυκά και τραγούδια στις εκδηλώσεις του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου»,την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου

Μία ακόμα συναυλία θα δώσει την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου. Μετά την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο, η Φιλαρμονική θα δώσει ακόμα μία συναυλία με εορταστικές μελωδίες το βράδυ της Παρασκευής στις 20:30 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.


Παράλληλα, με θέατρο σκιών, cine- προβολή, χριστουγεννιάτικές οικολογικές κατασκευές, φουρνίσματα και ξεφουρνίσματα και λαϊκά τραγούδια συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» (https://www.xristougenniatikokastro.gr/). Αναλυτικά το πρόγραμμα για όσους βρεθούν στην Πλατεία Ελευθερίας την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου είναι:
17:00: «Κεράσματα»: Το Εργαστήριο Τεχνολογίας Τροφίμων του Συλλόγου ΑμεΝΥ «Η Ροδαυγή» φουρνίζει και ξεφουρνίζει πεντανόστιμες δημιουργίες. 


Εκπαιδεύτρια: Φλωρεντία Μιλτιάδη
18:00-21:00: «Καστρολογήματα»: «Χριστουγεννιάτικες οικολογικές κατασκευές» και το «Πείραμα κλιματικής αλλαγής» από την Ομάδα Eco Voice
18:00: «Καλεσμένοι»: Ενημέρωση δράσεων από το «Σπίτι των Αγγέλων»
18:00-19:00: Στην κεντρική σκηνή, «Ο Καραγκιόζης και τα πνεύματα των Χριστουγέννων». Με τον Χ. Συρμακέζη και τον Μ. Γαλανάκη.
18:00-20:30: Στην Πλατεία του «χριστουγεννιάτικου Κάστρου», το Mobile Volkswagen Bar προσφέρει δωρεάν χυμούς και cocktails χωρίς αλκοόλ.
18:00-22:00: «CIΝΕ-Κάστρο Ξωτικών»: Προβολή της φιλοζωικής, μη εμπορικής ταινίας «Re-Action». Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Άνθρωποι και ζώα. Συγκάτοικοι στον ίδιο πλανήτη», «Ζωφόρος, Πολιτισμός, Περιβάλλον, Ζωοφιλία/ΠΦΠΟ.Παν/μιο Θεσσαλίας».
20:00: Στην κεντρική σκηνή, τα «Ρεμπέτικα Μονοπάτια» στα «πιο ωραία λαϊκά»
Facebook: Χριστουγεννιάτικο Κάστρο
twitter: @XrKastro
instagram: xristougenniatikokastro
youtube: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ - https://www.youtube.com/watch?v=wr8wvO2oeHs https://www.xristougenniatikokastro.gr/ e-mails: info@xristougenniatikokastro.gr

Post Top Ad

.............