Το περιοδικό TTG αποθεώνει τρία ελληνικά νησιά -Μεγάλες παραλίες, ρουστίκ ταβερνάκια - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019

Το περιοδικό TTG αποθεώνει τρία ελληνικά νησιά -Μεγάλες παραλίες, ρουστίκ ταβερνάκια

Με ένα σημαντικό αφιέρωμα «υποδέχεται» την Πάρο, τη Μήλο και τη Σαντορίνη το ταξιδιωτικό περιοδικό TTG (Travel Trade Gazette) στην έκθεση WTM του Λονδίνου.


Στη διαδικτυακή του έκδοση, το περιοδικό, που έχει αναλάβει την ημερήσια έκδοση των νέων του World Travel Market, αναφέρεται στα τρία νησιά με αναλυτικές περιγραφές της δημοσιογράφου Chloe Cann επισημαίνοντας τα στοιχεία που τα κάνουν να ξεχωρίζουν.


Ειδικά για την Πάρο, το δημοσίευμα με τίτλο «Island Hopping στις Κυκλάδες» , αναφέρει ότι είναι πιο δημοφιλής στις οικογένειες και στους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, «χάρη στις άφθονες μεγάλες αμμώδεις παραλίες της, ενώ το νησί εξακολουθεί να είναι γεμάτο με μικροκαλλιέργειες από σιτάρι και κριθάρι, ελαιώνες και οπωρώνες γεμάτες με εσπεριδοειδή - αν και ο τουρισμός κυριαρχεί ως βασική βιομηχανία».


Οι κατακόμβες της Μήλου
Για τη Μήλο αναφέρει ότι «τα γραφικά ψαροχώρια και τα ρουστίκ ταβερνάκια στη γραμμή της ακτής, προσφέρουν θέα στα γαλανά, κρυστάλλινα νερά στους πελάτες που μπορούν επίσης να εξερευνήσουν μυστηριώδεις αρχαίες κατακόμβες».
Πηγή: iefimerida.grΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............