Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019

Ιδιαίτερες γεύσεις των κρασιών της Ιεράς Μονής Τοπλού στο “E-Nopolio“ Κάβα Ηλιάδη

Γεμάτο από εικόνες και γεύσεις της Ιεράς Μονής Τοπλού ήταν το βράδυ της Τετάρτης 06/11/2019 στο “E-Nopolio“ Κάβα Ηλιάδη στην βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου, όπου διοργανώθηκε παρουσίαση και γευστική δοκιμή των κρασιών της εταιρείας μας ΚΤΗΜΑ ΤΟΠΛΟΥ Α.Ε. στα πλαίσια της έναρξης  των οινογευσιγνωσιών της χειμερινής περιόδου .

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τα εμφιαλωμένα κρασιά και αποστάγματα της ευρείας γκάμας του οινοποιείου της Μονής Τοπλού , με τον οινολόγο της εταιρείας μας κ. Γιαλιτάκη Μάνθο, να δίνει πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά των κρασιών καθώς και τις διαδικασίες οινοποίησης και εμφιάλωσης τους.
Αθρόα χαρακτηρίστηκε η συμμετοχή του κοινού, όπου μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν γνωστοί γευσιγνώστες, οινόφιλοι, εκπρόσωποι τύπου καθώς και επαγγελματίες από το χώρο του κρασιού και της εστίασης, ενώ για ορισμένους από τους συμμετέχοντες αποτέλεσε την πρώτη τους εμπεριστατωμένη γνωριμία με τα κρητικά κρασιά .
Κατά την διάρκεια της γευστικής δοκιμής οι συμμετέχοντες εξέφρασαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα κρασιά της “ΚΤΗΜΑ ΤΟΠΛΟΥ Α.Ε.“ ενώ παράλληλα δήλωναν εντυπωσιασμένοι από την ττοικιλομορφία των προτάσεων, την ιδιαιτερότητα και την ποιοτική τους έκφραση.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον κ. Ηλιάδη και τους συνεργάτες του για την άψογη διοργάνωση και την ξεχωριστή εμπειρία που μας χάρισαν .
ΚΤΗΜΑ ΤΟΠΛΟΥ ΑΕ

ΑΠΟΨΕΙΣ Οι αρμοί της (α)διάκριτης εξουσίας- Αλά κάρτ ευαισθησία της ΝΔ - Αποκατάσταση του στήθους Προστασία πρώτης κατοικίας: Παντού υπάρχει ένας μύθος Η αλά κάρτ κοινωνική ευαισθησία της ΝΔ Νέα σελίδα στην αποκατάσταση του στήθους
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

    <