Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019

Η απολαυστική κωμωδία φουστανέλας «Ο Καραγκιόζης και ο Καπετάν Νάσος» στο Ηράκλειο


Κυριακή 24 Νοεμβρίου και το επόμενο ραντεβού με το Θέατρο Σκιών Κρήτης στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου θα είναι...περιπετειώδες και ηρωϊκό!


Η απολαυστική κωμωδία φουστανέλας «Ο Καραγκιόζης και ο Καπετάν Νάσος» θα χαρίσει στιγμές ευθυμίας σε μικρούς και μεγάλους! Ο αγαπημένος ήρωας σε φόντο βουκολικό επιδίδεται σε καλές πράξεις μπλέκοντας, όμως, σε ξεκαρδιστικούς μπελάδες και έχοντας πάντα στο πλευρό του τον επιστήθιο φίλο του Χατζηαβάτη!
Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και ώρα 12 μεσημβρινή στο στέκι της οδού Ανδρόγεω. Σας περιμένουμε όλους για γέλιο γάργαρο και δροσερό!
ΑΠΟΨΕΙΣ Οι αρμοί της (α)διάκριτης εξουσίας- Αλά κάρτ ευαισθησία της ΝΔ - Αποκατάσταση του στήθους Προστασία πρώτης κατοικίας: Παντού υπάρχει ένας μύθος Η αλά κάρτ κοινωνική ευαισθησία της ΝΔ Νέα σελίδα στην αποκατάσταση του στήθους
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ