Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019

Συμμετοχή Ναυτικού Μουσείου Κρήτης σε επετειακές εκδηλώσεις


Το Ναυτικό Μουσείο Κρήτης συμμετέχοντας ενεργά στη Διάσωση και Προβολή της Ναυτικής Ιστορίας και της Τοπικής Παράδοσης πραγματοποίησε με επιτυχία μια σειρά Επετειακών Εκδηλώσεων με θέμα “Μνήμες Υπερηφάνειας” με αφορμή τη συμπλήρωση 76 ετών από την πρόσκρουση σε νάρκη του θρυλικού Αντιτορπιλικού “ΑΔΡΙΑΣ” . 


Οι εκδηλώσεις τέθηκαν υπό την αιγίδα του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και την ενεργή συμμετοχή του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη. Η αρχή έγινε στις 22 Οκτωβρίου  στην Ιστορική και Εθνολογική Εταιρεία της Ελλάδος – Εθνικό Ιστορικό Μουσείο  στην Αθήνα και η συνέχεια στον Δήμο Πόρου . Η  εκδήλωση έλαβε χώρα και στην Ύδρα στο ισόγειο χώρο του Ιστορικού Αρχείου-Μουσείου Ύδρας στις 26 Οκτωβρίου στο πλαίσιο των εορτασμών για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο πρόεδρος του Ν.Μ. Κρήτης, Εμμανουήλ Πετράκης.
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ