Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019

Το Ειδικό Νηπιαγωγείο στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Τροχαίας Ρεθύμνου

Συγκινητική και γεμάτη ευαισθησία ήταν η χθεσινή επίσκεψη του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου Ρεθύμνου στην Τροχαία Ρεθύμνου. Τα παιδιά με ενθουσιασμό και με μεγάλη χαρά στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Τροχαίας Ρεθύμνου, άκουσαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, έλαβαν δωράκια και είχαν ωραία κεράσματα.


Ιδιαίτερη ήταν η συμμετοχή των αστυνομικών υπαλλήλων όπως και του κ. Μανόλη Κατσούγκρη, αναπληρωτή Διοικητή Τροχαίας Ρεθύμνου, ο οποίος με συγκίνηση δήλωσε ότι φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι διαφορετικό από άλλες χρονιές και ότι πλημμύρισαν από πολλή αγάπη. Ευχαριστούμε το ΚΤΕΛ Χανίων Ρεθύμνης που είναι πάντα δίπλα μας και την κα Ευαγγελία Μαντά, διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Διεύθυνσης για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της επίσκεψής μας.

Από το 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ