- Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019

ΤΡΙΤΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
«ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»
ΤΗΣ ΜΑΡΙΑ ΑΛΑΤΖΟΓΛΟΥ
ΣΤΙΣ 20:00
ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ Δ. Η.


Παρουσίαση «Διαχρονικού Ημερολογίου Προσωπικής Ανάπτυξης» της Μαρίας Αλατζόγλου την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019, ώρα 20:00 στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου. Θα μιλήσουν η Λένα Μπορμπουδάκη, Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ, ο Γιώργος Νικολακάκης, Αν. Καθηγητής Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, η Μαρία Αλατζόγλου, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια ΒΓΝΗ. Το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η Αγγελική Ζαχαράτου, Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων ΔΔΕ Ηρακλείου.


Ένα ταξίδι αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης αρχίζει με πυξίδα το Διαχρονικό Ημερολόγιο Προσωπικής Ανάπτυξης. Περιέχει 366 ερωτήσεις, τις οποίες μπορείτε να ξεκινήσετε να απαντάτε οποιαδήποτε ημέρα του χρόνου, σημειώνοντας τη χρονολογία. Αναζητείστε στο ημερολόγιο την ημερομηνία που είσαστε σήμερα και αφιερώστε λίγο χρόνο να απαντήσετε την ερώτηση της ημέρας. Μπορείτε να επιλέξετε την ώρα που οι ρυθμοί της καθημερινότητας πέφτουν και τα προσωπικά ερωτήματα αναδύονται. Οι ερωτήσεις λειτουργούν ως ένα καθημερινό αναστοχαστικό ταξίδι στη ζωή. Στην πορεία του ταξιδιού θα διαπιστώσετε ότι, όταν ρωτάμε και ξαναρωτάμε, η ίδια η ερώτηση μας δίνει απαντήσεις και η κάθε απάντηση δημιουργεί νέες ερωτήσεις. Εντέλει οι ερωτήσεις μας υποβάλλουν στην αμφισβήτηση των βεβαιοτήτων, που συχνά εγκλωβίζουν, και μας απελευθερώνουν από αυτές. 

Η ψυχολόγος Μαρία Αλατζόγλου, μέσα από την επαγγελματική και προσωπική εμπειρία, επέλεξε μία ερώτηση για κάθε ημέρα, η οποία λειτουργεί ως οδηγός μιας προσωπικής πορείας συνειδητών επιλογών. Κάθε ερώτηση μπορείτε να την απαντήσετε σε δύο διαφορετικές χρονιές, τις οποίες θα επιλέξετε, σημειώνοντας τη χρονολογία. Οι απαντήσεις σας είναι το απόσταγμα της χρονιάς που διανύετε. Ανατρέχοντας στις προηγούμενες απαντήσεις θα δείτε την πορεία σας και πόσο έχετε αλλάξει στο χρόνο.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............