Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019

Στην Αθήνα με τον Υφυπουργό Υποδομών ο Μενέλαος Μποκέας

Στην Αθήνα βρίσκεται σήμερα ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, πραγματοποιώντας σειρά επαφών. Στο πλαίσιο αυτό, συναντήθηκε στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με τον Υφυπουργό, κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη.


Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας ανέφερε: «Συνεργαζόμαστε και προγραμματίζουμε. Υποδομές και προσβασιμότητα, αναπλάσεις και αστική κινητικότητα είναι ψηλά στην ατζέντα μας. Οι ανάγκες στο Μαλεβίζι πολλές.
Προτεραιότητα στο σχεδιασμό μας η Ελευθερίου Βενιζέλου στο Γάζι. Είναι πρωτίστως ζήτημα ασφάλειας, ζήτημα σεβασμού στον άνθρωπο.
Αναμένοντας το νομοσχέδιο για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα, μεριμνούμε εκ των προτέρων. Στον Υφυπουργό Γιάννη Κεφαλογιάννη ο φάκελος του έργου, προκειμένου να σχεδιάσουμε από κοινού λύσεις για την υλοποίησή του.
Παράλληλα, παρακολουθούμε στενά την υλοποίηση των κόμβων Αγίας Πελαγίας & Αχλάδας».
ΑΠΟΨΕΙΣ Προστασία πρώτης κατοικίας:- Αλά κάρτ ευαισθησία της ΝΔ - Αποκατάσταση του στήθους Προστασία πρώτης κατοικίας: Παντού υπάρχει ένας μύθος Η αλά κάρτ κοινωνική ευαισθησία της ΝΔ Νέα σελίδα στην αποκατάσταση του στήθους
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ