Για ακόμα μια χρονιά χώρα η μεγάλη αθλητική διοργάνωση της Κρήτης στο Αρκαλοχώρι του δήμου Μινώα Πεδιάδας ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019

Για ακόμα μια χρονιά χώρα η μεγάλη αθλητική διοργάνωση της Κρήτης στο Αρκαλοχώρι του δήμου Μινώα Πεδιάδας ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης

Για ακόμα μια χρονιά χώρα η μεγάλη αθλητική διοργάνωση της Κρήτης στο Αρκαλοχώρι του δήμου Μινώα Πεδιάδας ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης, το σπουδαίο αθλητικό γεγονός που προάγει τον μαζικό αθλητισμό και τον πολιτισμό.Το σύνθημα της έναρξης έγινε από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη ενώ συμμετέχουν πάνω από 4000 αθλητές και αθλήτριες από τους οποίους 450 προέρχονται από 41 χώρες. Η διοργάνωση γίνεται με την στήριξη: Περιφέρειας Κρήτης Δήμος Μινώα Πεδιάδας , Πολιτιστικοί Σύλλογοι Αρκαλοχωρίου , Χουμερίου , Γαλατά , Βόνης , Θραψανού, ενώ πέρα από τους αθλητές συμμετέχουν χιλιάδες κόσμου.
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής χαρακτήρισαν τον ημιμαραθώνιο ως πολύ μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού και τού Πολιτισμού ένα κορυφαίο θεσμό που “μαγνητίζει” μικρούς και μεγάλους στον μαζικό αθλητισμό και ενισχύει την ευγενή άμιλλα και το ευ αγωνίζεστε.
Μάλιστα φέτος ήρθαν στο Αρκαλοχώρι εκτός Κρήτης 1400 αθλητές και αθλήτριες, ενω σπουδαίοι πρωταθλητές Έλληνες και ξένοι , διάλεξαν τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης-τον αγώνα που μόλις πριν μια βδομάδα κατέκτησε βραβεία και διακρίσεις στα SPORTS MARKETING AWARDS- για να βιώσουν το αθλητικό, πολιτιστικό και τουριστικό γεγονός, που εξελίσσεται, βελτιώνεται και μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο.
Μεγάλα ονόματα του Ελληνικού αθλητισμού όπως ο Χριστόφορος Μερούσης ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος , ο Ζερβάκης Γιάννης , ο Γιώργος Μίνος , ο Ιωαννίδης Ιάσονας, η Ζωή Ανδρικοπούλου, αλλά και πολλοί διακεκριμένοι αθλητές του παγκόσμιου στίβου όπως ο Γάλλος Nicolas Dalmasso , οι Βέλγοι Laerte Dennis και Paquet Αmaury οι Πολωνοί Mateusz Madziar και Nartowski kamil , ο Γάλλος Holzerny benoit και η Γαλλίδα Hamel Severine.
“Συγχαρητήρια σε όλους, Αθλητές, οργανωτές, συμμετέχοντες, εθελοντές για την μεγάλη επιτυχία. Πρόκειται για ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που έχει ενταχθεί στο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ. Συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού αφού δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συμπολίτες μας να λάβουν μέρος σε ένα από τους δρομικούς αγώνες ενώ αναδεικνύει και την αλληλεγγύη μας σε επίπεδο φιλανθρωπικό.” δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Νικος Συριγωνάκης.


Post Top Ad

.............