Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019

Τα ζητήματα της ενδοχώρας επί τάπητος – Συναντήσεις των Αντιδημάρχων με τους προέδρους των Κοινοτήτων

Συνάντηση με τους προέδρους των Κοινοτήτων, Άνω και Κάτω Ασιτών, Πυργού και Αγίου Μύρωνα είχαν την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης, Καθαριότητας Κώστας Βαρδαβάς και Οικονομικών Μαρία Καναβάκη, στο Παλιό Δημαρχείο του Αγίου Μύρωνα. 


Η πρωτοβουλία της συνάντησης ανήκε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για τον συντονισμό δράσης των Κοινοτήτων Γιώργο Σισαμάκη. Στο πλαίσιο της συνάντησης οι πρόεδροι έθεσαν στους αντιδημάρχους θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους και απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα ανάλογη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις Κοινότητες Βενεράτου, Αυγενικής, Κερασίων και Σίβας ενώ την ερχόμενη Πέμπτη θα ακολουθήσει συνάντηση στο Τέμενος.


Όπως εξήγησε ο κ. Σισαμάκης, αυτές συναντήσεις διεξάγονται προκειμένου να γίνει καταγραφή των έργων τα οποία έχουν ήδη υλοποιηθεί καθώς και των αναγκών που εξακολουθούν να υφίστανται στην ύπαιθρο του Δήμου Ηρακλείου, ώστε να ακολουθήσει η σχετική ιεράρχηση και να προχωρήσει άμεσα ο προγραμματισμός των απαραίτητων δράσεων.
ΑΠΟΨΕΙΣ Προστασία πρώτης κατοικίας:- Αλά κάρτ ευαισθησία της ΝΔ - Αποκατάσταση του στήθους Προστασία πρώτης κατοικίας: Παντού υπάρχει ένας μύθος Η αλά κάρτ κοινωνική ευαισθησία της ΝΔ Νέα σελίδα στην αποκατάσταση του στήθους
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ