Να αλλάξει ο νόμος για το πλαφόν των καυσίμων σε υπηρεσιακά οχήματα ζητάει ο Χάρης Μαμουλάκης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019

Να αλλάξει ο νόμος για το πλαφόν των καυσίμων σε υπηρεσιακά οχήματα ζητάει ο Χάρης Μαμουλάκης

Με παρέμβασή του προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης ζητάει την αλλαγή νόμου του 1982, ο οποίος καθορίζει τα πλαφόν κατανάλωσης καυσίμων σε υπηρεσιακά οχήματα.


Ο Χάρης Μαμουλάκης, με αφορμή και τα πρόσφατα γεγονότα στο Δήμο Ηρακλείου όπου ακινητοποιήθηκαν λόγω του νόμου απορριμματοφόρα του Δήμου, με αναφορά του προς τον Υπουργό τονίζει τα αναχρονιστικά στοιχεία του νόμου και την αναντιστοιχία του με τις σημερινές ανάγκες και την πραγματικότητα που βιώνουν οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

«Πρόκειται για ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί Δήμοι και φορείς σε όλη τη χώρα» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Επιβάλλεται να γίνει εναρμονισμός του νόμου με την σημερινή πραγματικότητα, με τα γεωγραφικά όρια που κινείται κάθε όχημα, με την παλαιότητα, τον τρόπο και τον σκοπό της χρήσης του, κλπ. Είναι αδιανόητο να προκαλούνται διαρκώς ζητήματα δυσλειτουργίας και να ακινητοποιούνται οχήματα που βελτιώνουν την καθημερινότητα του πολίτη, εξαιτίας ενός αναχρονιστικού νόμου. Ενός νόμου που μπορεί να κάλυπτε τις ανάγκες του 1982, σε καμία περίπτωση όμως δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σήμερα».

Post Top Ad

.............