Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2019

Αγρυπνία για την εορτή της Παναγίας της Γοργοϋπηκόου στη Σητεία

Την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου προς Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019 το βράδυ, εορτή της Συνάξεως της Παναγίας της Γοργουποηκόου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος χοροστάτησε και στη συνέχεια ιερούργησε κατά την ακολουθία της ιεράς Αγρυπνίας στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου πόλεως Σητείας, στο ισόγειο του Ιερού Ενοριακού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Η τέλεση της Αγρυπνίας έχει καθιερωθεί εδώ και αρκετά χρόνια από τον ιερατικώς Προϊστάμενο της Ενορίας Ευαγγελίστριας Σητείας πρωτ. Φιλοκτήμονα Αυγουστινάκη, αφού στον ιερό Ναό φυλάσσεται ακριβές αντίγραφο της εικόνας της Παναγίας της Γοργοϋπηκόου, ενώπιον της οποίας ψάλλεται ιερά παράκληση κάθε Τετάρτη εσπέρας και ακολουθεί κήρυγμα.


Ο Σεβ. κ. Κύριλλος, ευχήθηκε σε όλους διαρκή και δαψιλή τη χάρη της Παναγίας, να συνεχίσει να επακούει γρήγορα στα αιτήματά μας και να καταστεί φρουρός, ελπίδα, απαντοχή και επιστηριγμός στη ζωή μας.
ΑΠΟΨΕΙΣ Προστασία πρώτης κατοικίας:- Αλά κάρτ ευαισθησία της ΝΔ - Αποκατάσταση του στήθους Προστασία πρώτης κατοικίας: Παντού υπάρχει ένας μύθος Η αλά κάρτ κοινωνική ευαισθησία της ΝΔ Νέα σελίδα στην αποκατάσταση του στήθους
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ