Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019

Άνοιξε τις πύλες του στο Ηράκλειο το Street Food Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού


Το Street Food Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού που πραγματοποιείται σε όλο τον κόσμο, αλλά και τα τελευταία 3 χρόνια στην Ελλάδα, μετά τη πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στα Χανιά, ήρθε στο Ηράκλειο και το Παγκρήτιο Στάδιο, το τριήμερο 13-14-15 Σεπτεμβρίου.
Το φεστιβάλ άνοιξε τις πόρτες του τη Παρασκευή στις 17.00 το απόγευμα με πλήθος κόσμου να κατακλύζει τον χώρο, ενώ τα εγκαίνια του φεστιβάλ πραγματοποιήθηκαν περίπου στις 9 το βράδυ απο τον καταξιωμένο Χανιώτης chef Μανώλη Παπουτσάκη.

Αλμυρές και γλυκές γεύσεις, ethnic κουζίνες, παραδοσιακά φαγητά του τόπου μας, αλλά και γεύσεις από άλλα μέρη της Ελλάδας, ικανές να καλύψουν τις προτιμήσεις κάθε επισκέπτη.
Να αναφέρουμε ότι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο υπάρχει δωρεάν παιδότοπος, 10 live μπάντες, πολυάριθμοι djs και εντυπωσιακά χορευτικά, διασκεδάζουν το κοινό καθ’όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.
Η είσοδος (με μπύρα ή αναψυκτικό) θα κοστίζει 5 ευρώ(δωρεάν για παιδιά έως 11 ετών) ενώ οι τιμές των πιάτων δε θα ξεπερνούν τα 5 ευρώ ανά μερίδα.
Να αναφέρουμε ότι το Σάββατο και Κυριακή το φεστιβάλ θα λειτουργήσει από τις 12.00 έως τις 23.00.


Διοργάνωση: Chillin Events & All in Chania
Κεντρικοί χορηγοί: Alfa Beer / Hellmans
Με την υποστήριξη: Δήμος Ηρακλείου / Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων / Heraklion Taste Real Crete
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες μας 
www.street-food-festival-crete.gr
fb: Street Food Festival Crete / instagram: street_food_festival_crete
Εκ μέρους των διοργανωτών,
Αντρέας Γαρυφαλής – Μαρίνα Παπαμανωλιουδάκη
Τηλ.28210 44127  / Κιν. 6979115513 - 6984750299
Email: streetfoodfestivalchania@gmail.comΦΩΤ - ΜΑΝΟΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΠΟΨΕΙΣ Προστασία πρώτης κατοικίας:- Αλά κάρτ ευαισθησία της ΝΔ - Αποκατάσταση του στήθους Προστασία πρώτης κατοικίας: Παντού υπάρχει ένας μύθος Η αλά κάρτ κοινωνική ευαισθησία της ΝΔ Νέα σελίδα στην αποκατάσταση του στήθους
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ