Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019

Μ.Μποκέας για νέο Δημοτικό Γαζίου: «Μέλημά μας η ασφαλής μετεγκατάστασητων μαθητών»


Στο έργο του νέου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου βρίσκεται καθημερινά ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, παρακολουθώντας στενά την εξέλιξη των εργασιών, ειδικά σε ό,τι αφορά στην ολοκλήρωση του περιβάλλοντα χώρου.
Σε δηλώσεις του έπειτα από το σημερινό επιτόπιο έλεγχο στο χώρο του σχολείου, παρουσία του εργολάβου, των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου και του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Πετούση, ο Μενέλαος Μποκέας ανέφερε:

«Προτεραιότητά μας, η ασφαλής μετεγκατάσταση των μαθητών μας. Με τις τεχνικές υπηρεσίες βρεθήκαμε και σήμερα στο έργο του νέου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου. Στο χώρο βρίσκονται ακόμη εργασίες σε εξέλιξη.
Δυστυχώς, το προηγούμενο διάστημα έγιναν εγκαίνια σε ένα έργο ημιτελές.
Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επιταχύνουμε την παράδοση του κτιρίου, με κυρίαρχη μέριμνα, η μετεγκατάσταση των μαθητών μας να γίνει με απόλυτη ασφάλεια.
Πρώτο και αδιαπραγμάτευτο μέλημά μας, η ασφάλεια των παιδιών μας».
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ