Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2019

Σύσκεψη με τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων συγκάλεσε ο Μ. Μποκέας Επί τάπητος όλα τα χρονίζοντα ζητήματα

Για την ετοιμότητα των σχολικών μονάδων της περιοχής του Μαλεβιζίου προκειμένου να υποδεχτούν μαθητές και εκπαιδευτικούς ζήτησε να ενημερωθεί ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, στο πλαίσιο σχετικής σύσκεψης που συγκάλεσε με τους Διευθυντές των σχολείων. Με το πρώτο κουδούνι να χτυπά την επόμενη Τετάρτη, σκοπός της σύσκεψης ήταν η καταγραφή τόσο των άμεσων αναγκών, όσο και των ζητημάτων που χρονίζουν, προκειμένου να σκιαγραφηθεί ολοκληρωμένα η πραγματική εικόνα στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση της περιοχής.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος, Μενέλαος Μποκέας«Είναι καλύτερα να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις. Ζητήσαμε να ενημερωθούμε από τους Διευθυντές για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολικές υποδομές της περιοχής.
Στις 11 Σεπτέμβρη η σχολική χρονιά ξεκινά. Δρομολογούμε την άμεση αντιμετώπιση των αναγκαίων πρωταρχικών θεμάτων, προκειμένου τα σχολεία του Μαλεβιζίου να είναι έτοιμα να λειτουργήσουν. Μας απασχολεί η σωρεία ζητημάτων που χρονίζουν.
 Η αξιοπρέπεια στην εκπαιδευτική διαδικασία δεν είναι μόνο ζήτημα εκσυγχρονισμού, αλλά κυρίως θέμα σεβασμού και ευαισθησίας για τα παιδιά μας. Βρισκόμαστε σε ανοιχτή γραμμή συνεργασίας με τους εκπαιδευτικούς. Τους θεωρούμε αρωγούς μας στο πλαίσιο στρατηγικής θεώρησης της Παιδείας, που σχεδιάζουμε για τον τόπο μας».
Στη σύσκεψη είχαν κληθεί και συμμετείχαν οι Διευθυντές όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας & Πολιτικής Προστασίας Γιώργου Πετούση, καθώς και του Αντιδημάρχου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Αθλητισμού, Νεολαίας & Εθελοντισμού Χαράλαμπου Κουτσογιάννη.
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ