Στα εγκαίνια της Γεωργικής Έκθεσης Μεσαράς, στους Βώρους, οι Λευτέρης και Μιχάλης Κοκολάκης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019

Στα εγκαίνια της Γεωργικής Έκθεσης Μεσαράς, στους Βώρους, οι Λευτέρης και Μιχάλης ΚοκολάκηςΣτα εγκαίνια της Γεωργικής Έκθεσης Μεσαράς, στους Βώρους, παραβρέθηκαν ο Λευτέρης Κοκολάκης, που εκτελεί προσωρινά χρέη δημάρχου και ο εκλεγμένος από τους πολίτες δήμαρχος, επικεφαλής της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα», Μιχάλης Κοκολάκης. Τα εγκαίνια τέλεσε ο μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας, κ.κ. Μακάριος, ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, που, με την προσπάθεια που καταβάλλουν, συμβάλλουν στην προώθηση των κρητικών προϊόντων, σε Ελλάδα και εξωτερικό» δήλωσε ο Λευτέρης Κοκολάκης.

«Η Γεωργική Έκθεση Μεσαράς είναι μια έκθεση με μεγάλη οικονομική και κοινωνική απήχηση. Ένα σπουδαίο γεγονός για την ευρύτερη περιοχή, αλλά και για ολόκληρη την Κρήτη. Σαν όμορος δήμος, στηρίζουμε την έκθεση και προτρέπουμε το κοινό να την επισκεφθεί» τόνισε ο Μιχάλης Κοκολάκης.Τον δήμο Γόρτυνας εκπροσώπησαν, επίσης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Νίκος Πελεκανάκης, οι αντιδήμαρχοι Σοφία Χατζάκη – Σφακιανάκη, Θοδωρής Σαβουιδάκης και ο δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Σταματάκης.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ηρακλείου, Γιώργος Λογιάδης, ο πρόεδρος της Γεωργικής Έκθεσης Μεσαράς, Βαγγέλης Πρωτογεράκης και ο δήμαρχος Φαιστού, Γρηγόρης Νικολιδάκης, οι οποίοι καλωσόρισαν τους επισήμους και το κοινό, οι αντιπεριφερειάρχες, Έφη Κουτεντάκη, Μανόλης Χνάρης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι, Πόπη Δασκαλάκη, Νίκος Ξυλούρης, Σταύρος Τζεδάκης, Νίκος Χρονάκης, Γιώργος Μερονιανάκης, ο πρώην ευρωβουλευτής, Νότης Μαριάς, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αγίας Βαρβάρας, Μανώλης Δρετάκης, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, αγροτικών φορέων, δήμων, φορέων της Μεσαράς, πολιτευτές, πρόεδροι και εκπρόσωποι συνεταιρισμών και ΤΟΕΒ και εκατοντάδες επισκέπτες.Σημειώνεται ότι, στα πλαίσια των εγκαινίων της έκθεσης, ο Μιχάλης Κοκολάκης είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Παραολυμπιονίκη, Μανώλη Στεφανουδάκη.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............