Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019

Καλλιτεχνικό φεστιβάλ στον Αζωγυρέ


Στη μετατροπή της ευρύτερης περιοχής της Παλαιόχωρας σε “καλλιτεχνική όαση” στοχεύουν οι διοργανωτές του καλλιτεχνικού φεστιβάλ  που εγκαινιάστηκε  στον Αζωγυρέ.
Oπως σημειώνει ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αζωγυρέ, Ευτύχιος Κουκουτσάκης, στα εγκαίνια υπήρχε δυναμική συμμετοχή επισκεπτών «οι οποίοι ήρθαν να θαυμάσουν τα έργα Ελλήνων και αλλοδαπών καλλιτεχνών».
Η έκθεση θα συνεχιστεί έως και τις 10 Σεπτεμβρίου και θα είναι ανοικτή καθημερινά από τις 10 π.μ. έως τις 8 μ.μ.


Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα λάβουν χώρα και  πολυποίκιλες καλλιτεχνικές διδασκαλίες πάνω στην τέχνη  με τη μορφή Work shop.
Ο κ. Κουκουτσάκης τονίζει ότι οι «συμμετέχοντες καλλιτέχνες έχουν με τον ένα η τον άλλο τρόπο σύνδεση με την ευρύτερη περιοχή του νησιού μας και της Ελλάδος και έχουμε κοινό όραμα να μετατρέψουμε την περιοχή της Παλαιόχωρας σε καλλιτεχνική όαση  δημιουργώντας ακόμα ένα νέο είδους τουρισμού στον τόπο μας».
ΠΗΓΗ ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ