Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019

Πλύθηκαν και καθαρίστηκαν οι κάδοι απορριμμάτων στο Δήμο Σητείας.


Πλύθηκαν και καθαρίστηκαν οι κάδοι απορριμμάτων στο Δήμο Σητείας. Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός, αφού έχει να κάνει με την υγιεινή των δημοτών, όπως ανέφερε η αρμόδια αντιδήμαρχος στον τομέα της Καθαριότητας Ελένη Πλατανάκη. 
Πρόκειται γιά έργο που θα συνεχιστεί και στο επόμενο διάστημα, με στόχο την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος αναφορικά με φαινόμενα δυσοσμίας, ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού.
Μια κίνηση της νέας δημοτικής αρχής που χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό απο τους πολίτες
Ωστόσο, το πλύσιμο των κάδων δεν είναι πανάκεια. Προκειμένου να αποφευχθεί σε μέγιστο δυνατό βαθμό η δυσοσμία των κάδων, θα πρέπει οι δημότες να τηρούν απαρέγκλιτα το ωράριο της αποκομιδής, βγάζοντας τα απορρίμματα στις ειδικές κλειστές πλαστικές σακούλες και λίγο πριν τη διέλευση του απορριμματοφόρου οχήματος. Σε αντίθετη περίπτωση, όσες φορές κι αν πλυθούν οι κάδοι, η δυσοσμία θα παραμένει.ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ