Σχολεία από ολόκληρη την Κρήτη στην Έκθεση για τον Δομήνικο Θεοτοκόπουλο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019

Σχολεία από ολόκληρη την Κρήτη στην Έκθεση για τον Δομήνικο Θεοτοκόπουλο

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου η Έκθεση σύγχρονης εικαστικής τεχνολογίας, με ψηφιακές αναπαραγωγές υψηλής ανάλυσης έργων του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου που παρεχώρησαν κορυφαία Μουσεία της Ευρώπης και της Αμερικής (Τολέδου, Μαδρίτης, Βατικανού, Νέας Υόρκης, Ρώμης, Φλωρεντίας, Οξφόρδης, κ.ά.) ειδικά για την Έκθεση αυτή.H Έκθεση με τίτλο με τίτλο «Απηχήσεις της αρχαιότητας στο έργο του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου» , η οποία θα διαρκέσει έως και τις 6 Οκτωβρίου 2019, περιλαμβάνει καθημερινά επιμορφωτικές περιηγήσεις στα Ελληνικά, Αγγλικά και Ιταλικά από την ιστορικό τέχνης κ. Δάφνη Κρέμα. Οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται από τις 11.00΄ έως την 13.00΄ και από τις 18.00΄ έως τις 20.00΄ τις καθημερινές.


Ήδη σχολεία από ολόκληρη την Κρήτη επισκέφθηκαν ή έχουν προγραμματίσει να επισκεφθούν την Έκθεση.
Εξάλλου, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, ξεναγήθηκαν στην Βασιλική και τα παιδιά των Προσφύγων που φιλοξενούνται στο Ηράκλειο, μέσω του προγράμματος ESTIA της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ (το υλοποιεί η Αναπτυξιακή Ηρακλείου).
Για τον προγραμματισμό των εκπαιδευτικών επισκέψεων το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6937820340 (πρωινές ώρες 9.00΄-11.00΄, απογευματινές ώρες 16.00΄-18.00΄).
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΑΣ