Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΓΛΙΣΤΡΙΔΑ

Υλικά:


1 κιλό γλυστρίδα

1 κιλό µικρά κολοκυθάκια
1 κοτόπουλο κοµµένο σε κοµµάτια
2 πατάτες κοµµένες στα τέσσερα
2-3 ντοµάτες φρέσκιες ψιλοκοµµένες
1 µεγάλο κρεµµύδι ψιλοκοµµένο
½ φλιτζάνι κόκκινο κρασί
1 φλιτζάνι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ?Ο
αλάτι
φρεσκοτριµµένο πιπέρι



Εκτέλεση:


Τσιγαρίζουµε το κοτόπουλο και το κρεµµύδι µε το ελαιόλαδο µέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Σβήνουµε µε το κρασί, προσθέτουµε 2 φλιτζάνια νερό, σκεπάζουµε και σιγοβράζουµε για 35 λεπτά περίπου.
Ρίχνουµε τις πατάτες, λίγο νερό ακόµη, αν χρειάζεται, και συνεχίζουµε το ψήσιµο 15 λεπτά ακόµα µε σκεπασµένη την κατσαρόλα. Βάζουµε τα κολοκυθάκια, τη γλυστρίδα, τις ντοµάτες, το αλάτι, το πιπέρι και ανακινούµε την κατσαρόλα για να αναµειχθούν καλά τα λαχανικά µε το κοτόπουλο. Σιγοψήνουµε για 25-30 λεπτά, µέχρι το φαγητό να µείνει µε το λάδι του µόνο. Σερβίρουµε το φαγητό χλιαρό ή και κρύο.








ΠΗΓΗ: http://www.kritikamonopatia.gr/
ΑΠΟΨΕΙΣ Προστασία πρώτης κατοικίας:- Αλά κάρτ ευαισθησία της ΝΔ - Αποκατάσταση του στήθους Προστασία πρώτης κατοικίας: Παντού υπάρχει ένας μύθος Η αλά κάρτ κοινωνική ευαισθησία της ΝΔ Νέα σελίδα στην αποκατάσταση του στήθους
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ