Συνεχίζεται το 3ο Chaniartoon Festival στο ΚΑΜ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019

Συνεχίζεται το 3ο Chaniartoon Festival στο ΚΑΜ

Συνεχίζεται το 3ο Chaniartoon – International Comic & Animation Festival, σε όλο τον χώρο του ΚΑΜ (Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου), με αμείωτο ενδιαφέρον.
Οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν την μεγάλη έκθεση του φεστιβάλ, από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 23.00 το βράδυ.
Στην έκθεση μπορούν να θαυμάσουν έργα από 54 καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα. Εικονογραφήσεις, κόμικ, στριπ, γελοιογραφίες, καρικατούρες με πολλές διαφορετικές τεχνικές και στυλ, βρίσκονται στο ΚΑΜ μέχρι και την Κυριακή.


Στην έκθεση υπάρχει και η λειτουργία της επαυξημένης πραγματικότητας μέσα από την εφαρμογή του φεστιβάλ που μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.thelastdodo.chaniartoon Μέσα από αυτή μπορείτε να δείτε κάποια βίντεο από 40 από τους καλλιτέχνες, σκανάροντας τις φωτογραφίες τους στην έκθεση. Η εφαρμογή λειτουργεί και στον κατάλογο του φεστιβάλ.
Παράλληλα στην αίθουσα προβολών, υπάρχουν οι προβολές ταινιών animation μικρού μήκους, από τις 17.30 μέχρι τις 23.00.
Παρασκευή έως Κυριακή, 20 από τους καλλιτέχνες θα είναι παρόντες στον χώρο, με τα έργα και τα κόμικ τους, για να μιλήσουν, διαδράσουν με το κοινό, ενώ Παρασκευή στις 20.00 είναι η πολυαναμενώμενη παρουσίαση του νέου βιβλίου του Soloup “Ο Συλλέκτης”.

Φωτό: 3ο Chaniartoon Festival
ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............