Ο Χάρης Μαμουλάκης στις Σκακιστικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Σπούτνικ θα υποδεχθούν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Χάρης Μαμουλάκης στις Σκακιστικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Σπούτνικ θα υποδεχθούν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

Με ιδιαίτερη χαρά οι σκακιστικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Σπούτνικ θα υποδεχθούν την Παρασκευή 27/9, στις 8 το βράδυ, τον Χάρη Μαμουλάκη σε μία επίδειξη σιμουλτανέ. Ο διακεκριμένος σκακιστής και βουλευτής Ηρακλείου θα αντιμετωπίσει ταυτόχρονα πολλούς αντιπάλους μεγάλου ηλικιακού φάσματος και διαφορετικής δυναμικότητας.
Το σιμουλτανέ, ένα δύσκολο εγχείρημα, αφού θα πρέπει να επικεντρώνεται η προσοχή σε κάθε σκακιέρα, αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα προβολής του πνευματικού αθλήματος. Ασφαλώς είναι η πρώτη φορά που το σιμουλτανέ στο Σπούτνικ γίνεται από  μέλος  της Εθνικής Αντιπροσωπείας. Πιθανότατα είναι από τα ελάχιστα σιμουλτανέ βουλευτή σε παγκόσμιο επίπεδο!

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας - και ακόμα καλύτερα με τη συμμετοχή σας- τη συγκεκριμένη σκακιστική εκδήλωση, καθώς και το τουρνουά γρήγορου σκακιού που θα ακολουθήσει.Σκακιστικούς αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα και του Σαββατοκύριακου:

Σάββατο 28.9.19, 8 μ.μ.: Αφιέρωμα στο σκάκι στην Κούβα με ομιλητή τον μετρ Σπύρο Ιλαντζή.
9.30 μ.μ.: Αγώνες γρήγορου σκακιού (ράπιντ) δημοσιογράφων και συγγραφέων.

Κυριακή 29.9.19, 7 μ.μ.:  Σιμουλτανέ από τον πρώτο Έλληνα γκραν μετρ Βασίλη Κοτρωνιά.

Όλες τις ημέρες θα υπάρχουν διαθέσιμες σκακιέρες για φιλικές παρτίδες, θα δίνονται φυλλάδια με προβλήματα προς λύση και θα γίνονται μαθήματα σε παιδιά.


Ανάμεσα στους παίκτες του τριημέρου θα βρίσκονται τυφλοί σκακιστές και σκακίστριες, με τους οποίους θα συζητηθούν σχέδια για ευρύτερες σκακιστικές δράσεις.

Το σκάκι προσφέρει τη δυνατότητα σε άτομα με προβλήματα όρασης να παίζουν εντελώς ισότιμα με βλέποντες.   

Ευελπιστούμε στην παρουσία σας και στην ενεργή συμμετοχή σας στις δράσεις του πνευματικού παιχνιδιού!
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............