Με την Ρίτα Αντωνοπούλου και τους «Αρμός» ξεκινά την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου το 4ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Δρόμου «Τέχνη Καθ’ Οδόν» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019

Με την Ρίτα Αντωνοπούλου και τους «Αρμός» ξεκινά την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου το 4ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Δρόμου «Τέχνη Καθ’ Οδόν»

Το 4ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Δρόμου «Τέχνη Καθ’ Οδόν» αρχίζει και επίσημα την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου.
Πέρα από τις 19 εκθέσεις που ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό, το πρόγραμμα του Φεστιβάλ ξεκινά στις 20.30 στο Αίθριο της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου και κορυφώνεται στις 21.30, στην Πλατεία Ελευθερίας με συναυλία της Ρίτας Αντωνοπούλου και των «Αρμός».Πρόγραμμα Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου:

Βασιλική του Αγίου Μάρκου
20:30 – 20:45: Η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Λεωνίδα Τζωρτζάκη, δίνει το σύνθημα της επίσημης έναρξης του Φεστιβάλ “Τέχνη Καθ’ Οδόν 2019”.
20:45: Οι “Αντικρουστοί” ...διατυμπανίζουν το γεγονός! Ξεκινώντας από τη Βασιλική του Αγίου Μάρκου σας καλούν να τους ακολουθήσετε στην καθιερωμένη μουσική τους διαδρομή προς την Πλατεία Ελευθερίας! Μαζί τους ο ξυλοπόδαρος Mojo Stilts (κατά κόσμον Θάνος Σμυρνάκης) και η Μίκα, με θεματικά κοστούμια κι ένα ...παραμύθι!

Πλατεία Ελευθερίας
21:00: Η Φιλαρμονική και οι Αντικρουστοί φτάνουν στην πλατεία, σκορπίζοντας γύρω τους νότες χαράς.
21:30: “Μια Σταγόνα Φως” - Η Ρίτα Αντωνοπούλου συναντάει επί σκηνής το Συγκρότημα «Αρμός».


Στη σημαντικότερη στιγμή της πορείας της, με ιδιαίτερα επιτυχείς παραστάσεις και δυνατές συνεργασίες με τους πιο καταξιωμένους συνθέτες, η Ρίτα Αντωνοπούλου συμπράττει με το συγκρότημα “Αρμός” σε μια μοναδική συναυλία για το “Τέχνη Καθ’ Οδόν 2019”!
Με όχημα την κοινή τους αισθητική, αλλά και την συνεργασία τους στον τρίτο δίσκο του συγκροτήματος, η Ρίτα Αντωνοπούλου και οι “Αρμός” ενώνουν τις καρδιές και το ταπεραμέντο τους, τις εμπειρίες και τις αγωνίες τους και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με δικά τους τραγούδια. Παράλληλα ζωντανεύουν και αποδίδουν με σεβασμό σημαντικά τραγούδια γνωστών δημιουργών, που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει.
• Οι Αρμός είναι οι: Λευτέρης Μουρτζάκης στο τραγούδι, Μάνος Σμαργιανάκης στο τραγούδι και την κιθάρα και Απόστολος Ξυριτάκης στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις. Μαζί τους επί σκηνής οι δεξιοτέχνες μουσικοί: Στέφανος Κουρουπάκης (Μπάσο), Νίκος Βογιατζάκης (Κιθάρες), Θανάσης Βασιλάκης (Μπουζούκι), Παναγιώτης Μαυράκης (Τύμπανα).
Υπεύθυνος Ήχου: Νίκος Τριαλώνης.
Η παράσταση συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Κρήτης.

To 4o Παγκρήτιο Φεστιβάλ Δρόμου «Τέχνη Καθ’ Οδόν» θα διαρκέσει έως και τις 24 Σεπτεμβρίου.

Δείτε εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα: https://www.heraklion.gr/files/items/7/71277/entypo_kath'_odon_2019.pdf
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............